Skocz do zawartości
Duszek HotGirlfriend

Emocje na początku - pytanie do doświadczonych.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem w związku cztery lata, planujemy się pobrać i spędzić razem życie. Od samego początku dobraliśmy się pod względem chęci eksperymentowania i upodobań w seksie. Nasza relacja jest od początku relacją opartą na dominacji i uległości. Od początku też, mój partner bardzo konkretnie fantazjował na temat cuckoldingu. Rozmawialiśmy o tym wiele razy i wiem, że bardzo chciał wprowadzić te fantazje w życie. Ponieważ jestem otwarta i lubię doświadczać różnych rzeczy, mam też spory temperament, oczywiście zareagowałam entuzjastycznie. Dałam zielone światło i postanowiłam poczekać aż nasz związek będzie na tyle stabilny, a więź mocna, żeby było fajnie, ale żeby sobie nie zaszkodzić.

Kilka tygodni temu poznałam odpowiedniego kandydata i trochę spontanicznie - stałam się hot. Mój rogacz był zachwycony, ja też. W trakcie było rewelacyjnie i zabawę powtórzyliśmy jeszcze kilka razy.

Problemy zaczynają się dopiero dzień, lub kilka dni po zabawie. Mój partner przeżywa bardzo silne i skrajne emocje. Niezbyt dobrze radzi sobie z zazdrością i poczuciem zagrożenia. Czy takie reakcje na początku zdarzają się też innym? Jak sobie z tym radzić? Jak pomóc mu przez to przechodzić? Czy to ma szanse minąć, czy lepiej sobie dać spokój?

Dostaję od niego sprzeczne sygnały i nie bardzo wiem jak się w tej sytuacji odnaleźć.

Chęć eksperymentowania jako podstawa dobrania się w parę? To coś takiego, jak najpierw powiedzieć "P", a następnie zastanawiać się gdzie jest właściwie "A".

Postanowiłaś poczekać, aż związek stanie się stabilny, ale okazałaś się niecierpliwa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...