Skocz do zawartości
zbyszek40

seryjni...............kochankowie

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie komentujących: Nie wiem jakie są statystyki, bo takowych chyba tu nikt jeszcze nie prowadził ale oczywistym jest, że prawdopodobieństwo "sukcesu" rośnie wraz z rozszerzaniem próby - zasada niemal uniwersalna w każdej dziedzinie przy założeniu, że próba w ogóle może przynieść sukces. Zatem z merytorycznego punktu widzenia owi komentatorzy wykazują się konsekwencją w działaniu, stabilnym wzrostem prawdopodobieństwa i zdecydowanym nastawieniem na sukces. Samo to w sobie, konsekwencja i wytrwałość są iście godne podziwu, bo ilu "innych" zniechęconych pierwszym niepowodzeniem zarzuciło swoje plany, ilu bez szybkiego sukcesu uznało grę za  nie wartą świeczki? Padło w tym temacie słowo depresja a może powinno się użyć determinacja? Chciałem też odnieść się do kwestii finezji komentarzy.Rozumiem, że seryjność takowych może wydawać się ujmą na jakości ale jest stare powiedzenie, że ilość sama w sobie jest jakością (choć chyba w oryginale dotyczyło to wartości bojowej armii i dylematu liczebność czy wyszkolenie). Jest też inna doktryna, która głosi, że najprostsze metody są zazwyczaj odpowiednie i skuteczne. Reasumując, wszystkie nasze dywagacje można o kant tyłka potłuc tak długo jak komentatorzy - seryjni kochankowie w bilansie własnym będą uważać, ze warto.

Ps. W ramach pogoni za sukcesem zaryzykuje.... Dziewczyny jesteście zajebiste :kwi:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie komentujących: Nie wiem jakie są statystyki, bo takowych chyba tu nikt jeszcze nie prowadził ale oczywistym jest, że prawdopodobieństwo "sukcesu" rośnie wraz z rozszerzaniem próby - zasada niemal uniwersalna w każdej dziedzinie przy założeniu, że próba w ogóle może przynieść sukces. Zatem z merytorycznego punktu widzenia owi komentatorzy wykazują się konsekwencją w działaniu, stabilnym wzrostem prawdopodobieństwa i zdecydowanym nastawieniem na sukces.

Po prostu Made My Day :lach:

ale powiedz mi, nie jesteś przypadkiem doradcą finansowym z dziedziny inwestowania? :D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że ilość sama w sobie jest jakością

No i doszliśmy do podstaw marksizmu-leninizmu:)

prawdopodobieństwo "sukcesu" rośnie wraz z rozszerzaniem próby (...) Samo to w sobie, konsekwencja i wytrwałość są iście godne podziwu, bo ilu "innych" zniechęconych pierwszym niepowodzeniem zarzuciło swoje plany, ilu bez szybkiego sukcesu uznało grę za  nie wartą świeczki?

A ja myślę, że nie wszystkie takie komentarze mają na celu zwabienie do siebie forumowych dziewcząt. Może część takich "szybkich komentatorów" chce po prostu dać wyraz swojemu zachwytowi, a nie umie tego zgrabniej oblec w słowa? Jest na forum sporo osób, które radzą sobie ze słowem pisanym fantastycznie, ale nie każdy ma taką swobodę pisania. Nie jesteśmy też na forum literackim, więc i nie ma co tego wymagać.

Dla mnie pod kategorię desperackich poszukiwań bardziej podpadają powitania w klimacie "jestem młody, przystojny, mam dużego, hotki czekam", albo jedno jedyne zdjęcie w Galerii Kochanków, prezentujące wdzięki, którego jedynym opisem jest "zapraszam do kontaktu".

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...