Skocz do zawartości
zbyszek40

seryjni...............kochankowie

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, nie zapominajcie, że są jeszcze "polubienia" :)

Zou i dlatego ja z tego korzystam, wydaje mi się to dyskretniejsze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Te kolby i osioł trochę mnie niepokoją :lach:

Mnie tylko osioł, wolę inteligentne osobniki :D

Ale te kolby... taka jakby pokarbowana struktura... hmmmm... :redevil: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

tak sobie siedzę z boku ze szklaneczką i zastanawiam się, jak to widzą Hotki, Rogacze

w tytule tematu napisałem kochankowie, a bardziej mi chodzi o ...........................seryjnych komentatorów.

jak to odbieracie????

wpada taki na forum i w każdym temacie Hotki ( nie jednej :):) ), komentarz

....jesteść zaje...ta

..... piękna

bzyknąłbym Cię

..itd

dobrze jak jest innych w różnych tematach, bo czasami leci równo to samo:) :)

nie oceniam jestem tylko ciekawy opinii

czy to jest robione w myśl zasady, zaczepię 100, to przynajmniej uda się bzy......  jedną???

ps nie oceniam, zastanawiam się tylko, w sumie człowiek uczy się całe życie:) :)

mi się nasuwa jedno słowo- "desperacja" :)))))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi się nasuwa jedno słowo- "desperacja" :)))))

podejdźmy do tego poważnie

statystyka to rozumię

ale desperacja????

co to jest ..........................desperacja :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu zaznaczam że jest to kawał w formie dialogu

-dlaczego wszystkie kobiety pytasz czy chcą iść z tobą do łóżka?

-bo ja chce z nimi iść do łóżka

- to pewno często dostajesz w gębę?

- oczywiście ale ile razy idę z nimi do łóżka?

dlatego myślę że nałogowym komentatorom i "zaczepiaczom" przyświeca w/w cel

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się mylę, bo to było dawno. Miałem napisać 1 na 5 :->

Może należałoby najpierw uściślić kto pytał?

Odpowiednik Johnego Deppa czy Dannyego Devito?? :P 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wpada taki na forum i w każdym temacie Hotki ( nie jednej :):) ), komentarz ....jesteść zaje...ta ..... piękna bzyknąłbym Cię ..itd

Taka rola forum. Gdy Kochanek uwiesi się jednej HW, prędzej czy później, stanie się dla niej niewygodny albo zleżały jak podkoszulek z Bangladeszu. Chciałbym napisać że liczy się komentarz inteligentny, ale to głupie stwierdzenie. Inteligent, starający się błyskać swoją inteligencją acz czyniący to bez polotu, wygląda jak starzec z tabliczką, która zwiastuje koniec świata. Po chwili nikt go już nie słucha. Typ chwilowego gawędziarza, pogada sobie, minie siedem dni i pójdzie. Kim więc być. Jak żyć. Ano tak, by w porę uwzględnić nudę, materiału zmęczenie. I cofnąć się o dwa kroki wstecz w kierunku kogoś zupełnie innego. Każdy kto oferuje układ "po grób" z perspektywy czasu, jest dla mnie śmieszny.

czy to jest robione w myśl zasady, zaczepię 100, to przynajmniej uda się bzy...... jedną???

Pisząc "bzy..." miałeś na myśli ruchanie i jebanie w sensie takim, że jaja klackają o tyłek i słychać zewsząd jęki? Pewnie nie jeden tak myśli że mu się uda. Pewnie nie jednemu się udało. I wielu jeszcze się uda.

zastanawiam się tylko, w sumie człowiek uczy się całe życie

Tak, człowiek uczy się całe życie. Ale co z tego?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem ważne czego sie przez te całe życie uczy ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...