Skocz do zawartości
zbyszek40

seryjni...............kochankowie

Rekomendowane odpowiedzi

Zibi, nie ma wyjścia, trzeba pić! :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, nie ma wyjścia, trzeba pić! :lach:

można też palić :D hahah

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po paleniu komentarze może i byłyby finezyjne, ale jakoś się nie chce klepać w klawiaturę:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum dużo jest pięknych kobiet, ale pisanie każdej jaka to jest wspaniała osobiście uważam za "słabe". Dlatego też wolę się nie odzywać.

Przypomniał mi się jeden program, który kiedyś widziałem w TV. Koleś zaczepiał dziewczyny na ulicy i pytał wprost : "czy pójdziesz ze mną do łóżka?" i statystycznie wychodziło,że jakoś 1 na 10 się zgadzała. Także możliwe,że na forum też to działa. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za bardzo doświadczone ;) mnie osobiście najbardziej śmieszą ostre komentarze rogaczy

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za chwilę Panowie będą bali się skomentować jakąkolwiek galerię, by nie było uznane za "słabe". ;)

To nie tak, Panowie!

Komentujcie!

Nie każdy jest poetą, nie każdy wymyśli coś niezwykle oryginalnego, finezyjnego - to chyba oczywiste. ;)

Nie wklejajcie tylko tego samego tekstu do wszystkich galerii, bo wtedy brzmi to nieszczerze.

Nie sądzę, by komentujący Panowie koniecznie chcieli zaciągnąć którąkolwiek do łóżka. Bo cóż? Komentarz, to komentarz! Przecież żadna Hotka nie rzuci się na każdego komentującego. ;) Próbować więc mogą na pw. Ale i tu nie stosujcie metody kopiuj - wklej, zwłaszcza, że zdarzają się "pomyłki" i dwa razy piszecie do tej samej Hotki, a wtedy to już naprawdę wyszłoby słabo. ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniał mi się jeden program, który kiedyś widziałem w TV. Koleś zaczepiał dziewczyny na ulicy i pytał wprost : "czy pójdziesz ze mną do łóżka?" i statystycznie wychodziło,że jakoś 1 na 10 się zgadzała.

Tylko 1 na 10?? Słabo :redevil: 

Próbować więc mogą na pw. Ale i tu nie stosujcie metody kopiuj - wklej, zwłaszcza, że zdarzają się "pomyłki" i dwa razy piszecie do tej samej Hotki, a wtedy to już naprawdę wyszłoby słabo.  

Ja tak robię,tylko nick zmieniam :lach:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko 1 na 10?? Słabo :redevil:

Może się mylę, bo to było dawno. Miałem napisać 1 na 5 :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę, by komentujący Panowie koniecznie chcieli zaciągnąć którąkolwiek do łóżka. Bo cóż? Komentarz, to komentarz! Przecież żadna Hotka nie rzuci się na każdego komentującego. ;) Próbować więc mogą na pw. Ale i tu nie stosujcie metody kopiuj - wklej, zwłaszcza, że zdarzają się "pomyłki" i dwa razy piszecie do tej samej Hotki, a wtedy to już naprawdę wyszłoby słabo. ;)

hmmm ..........................a więc, komentowanie.............................też nie gwarantuje   "sukcesu" ?????

pw trzeba pisać????

i do tego do każdej Hotki, indywidualnie????

Nikt, powiedz co palić :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...