Skocz do zawartości
zbyszek40

seryjni...............kochankowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

tak sobie siedzę z boku ze szklaneczką i zastanawiam się, jak to widzą Hotki, Rogacze

w tytule tematu napisałem kochankowie, a bardziej mi chodzi o ...........................seryjnych komentatorów.

jak to odbieracie????

wpada taki na forum i w każdym temacie Hotki ( nie jednej :):) ), komentarz

....jesteść zaje...ta

..... piękna

bzyknąłbym Cię

..itd

dobrze jak jest innych w różnych tematach, bo czasami leci równo to samo:):)

nie oceniam jestem tylko ciekawy opinii

czy to jest robione w myśl zasady, zaczepię 100, to przynajmniej uda się bzy......  jedną???

ps nie oceniam, zastanawiam się tylko, w sumie człowiek uczy się całe życie:):)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak to widzą Hotki,

Widzą, widzą... ;)

Reszta jest milczeniem. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komentowałbym;)

zaczepię 100, to przynajmniej uda się bzy......  jedną???

Miałem w pracy takiego informatyka, który składał jednoznaczne propozycje chyba każdej dziewczynie w biurze (a trochę ich tam było. Gość notabene żonaty, wiec kochanek pełną gębą. No i tak sobie myślę, że statystyka działa na jego korzyść! Jeśli zapyta tylu kobiet, to statystycznie, któraś się musi zgodzić. Tak więc Zbyszku, pewnie coś w tym jest.

wpada taki na forum i w każdym temacie Hotki ( nie jednej :) ), komentarz ....jesteść zaje...ta ..... piękna bzyknąłbym Cię

Może jest tak, że to tylko taki początek, na ośmielenie się an forum? Stwierdzenia to w sumie dość bezpieczne i zjeby się za nie raczej nie ryzykuje. Może cześć takich komentatorów z czasem nabiera wprawy... i finezji?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm:  hmm to mnie Zou zmartwiłaś

przygotowałem sobie taki jeden cytat

i miałem zanęcić

hmmm

a juz miałem taki cytacik.............................

ale zobaczę może to Zou jest tylko taka........................widząca:):)

Komentowałbym;)

Miałem w pracy takiego informatyka, który składał jednoznaczne propozycje chyba każdej dziewczynie w biurze (a trochę ich tam było. Gość notabene żonaty, wiec kochanek pełną gębą. No i tak sobie myślę, że statystyka działa na jego korzyść! Jeśli zapyta tylu kobiet, to statystycznie, któraś się musi zgodzić. Tak więc Zbyszku, pewnie coś w tym jest.

a to zawsze podejrzewałem, że informatycy mają .......................łatwiej:):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się wydaje że to pisze pokolenie które azywam "pokolenie sms"

Po prostu nie potrafią więcej słów złożyć w logoczną całość wydaje im się że taki przekaz wystarczy i zostanie odgadnięte co sobie myśleli pisząc

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, nie problem w tym, że komentują niemal wszystkie galerie - przecież naturalne jest, że może im się podobać wiele kobiet, jak Hotkom wielu mężczyzn. Komentujcie Panowie, serio! To jest dla nas miłe. :)

"Trochę słabe"  tylko jest, gdy komentarze są dodawane metodą kopiuj - wklej. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Trochę słabe"

trochę za delikatne określenie tego zjawiska:) 

Brak im finezji,

Chcieli by na już, na teraz, bez starań.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no tak Zou, kopiuj wklej niby naganne

ale gdyby chcieć naprawdę napisać coś od siebie, do kilkunastu tematów............

to ja się pytam, ile trzeba...................wypić :):)

wtedy człowiek zadanego targetu nie wyrobi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E tam. Są  Panowie, którzy komentują wiele, a zawsze ciekawie, inaczej, aż przyjemnie poczytać (nie tylko we własnej galerii). :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ba jest paru........................................moich idoli

ale Zou, tak po prawdzie, to na trzeźwo Oni nie piszą :):):)

chociaż teraz to nie ma pewności, po czym człowiek jest taki...........................elokwentny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...