Skocz do zawartości
Duszek adam4042

co myślicie o osiedlach cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie osobiście bardziej pasuje opcja naturystyczna od jakiejś swingowej, gdzie kopulacja jest jawna Dreszczyk emocji towarzyszący konieczności ukrywania się jest dla mnie po prostu fajny

Mnie zupełnie odwrotnie :D

Zupełnie nie bawi mnie naturyzm, choć we własnym domu uwielbiam być na golasa. :P

Natomiast swingowa odpowiadałaby bardzo. :P Żadne tam krzaczory ;) Zelektryzuje obie strony i... :redevil: To byłby dla mnie dreszczyk emocji :D Żadnego rozpaczliwego szukania miejsca bardzo ustronnego, gdy akurat najdzie nas ochota. :P

Sądzę, że to kwestia chemii, otaczającej samców alfa w ich stadzie. Dam głowę, że synchronizują się pod kilku osobników płci męskiej.

No tak, tylko co mi po samej głowie, hehe. ;)

Nie, to nie jest kwestia "męskiej chemii". Synchronizuje się też tam, gdzie osobników płci męskiej nie ma w ogóle. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest opcja nad którą też myślałem. Wewnątrz takiego "kompleksu" strefa dla chcących czegoś więcej niż nagość. Ogół dla wszystkich, nawet całych rodzin, a część wydzielona, osłonięta dodatkowo od reszty kompleksu, dla ludzi szukających czegoś więcej. Może pół na pół, bez konieczności deklarowania po której połowie chce się spędzać czas.

No a po za tym wszędzie - "wolnoć Tomku w swoim domku" na całym terenie przecież.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"wolnoć Tomku w swoim domku"

hmmm ta Paweł na górze, a Gaweł na dole.......:):):)

i chyba od tego czasu nic się nie zmieniło, a moim zdaniem jest jeszcze gorzej

tzw wychowanie bezstresowe

niestety często ludzie nie zauważają, że wolność Tomku w swoim domku, ..............jest realizowana kosztem innych

słuchanie muzyki na ful , itp

a łączenie tego wszystkiego z .......wczasami rodzinnymi.......................ryzykowne :):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza ja po prostu lubię ciszę i spokój zwaną przez gawiedź chilloutem :) ...a jęczące kobiety i stękający faceci przez pół dnia to za dużo jak na moje nerwy ...  :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza ja po prostu lubię ciszę i spokój zwaną przez gawiedź chilloutem :) ...a jęczące kobiety i stękający faceci przez pół dnia to za dużo jak na moje nerwy ...   :)

Hedonisto, ale przecież nie musisz się tłumaczyć. :) Każde z nas może lubić/preferować coś innego. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zbyszek40, oczywiście wszystko budzi wątpliwości i wiele rzeczy trzeba by było dobrze przemyśleć. Napisałem tylko, że kiedyś myślałem o czymś takim. Wiem, że są podobne miejsca w kraju (podobno) i nie odkryłem niczego nowego. Sam w takowym nie byłem, nie wiem jak to funkcjonuje. Ot takie przemyślenie miałem kiedyś, a teraz przy tym temacie się nim po prostu podzieliłem.

Jestem wielkim przeciwnikiem bezstresowego wychowania i tego co się teraz dzieje. Troszczenie się tylko i wyłącznie o siebie, nie patrząc na innych. Czy to na drodze, czy w takim miejscu jak opisane przeze mnie. Tacy ludzie, nie biorący pod uwagę innych, dostawaliby kopa+bana na wjazd i po sprawie.

Do imprezowania miejsca wyznaczone. A z domkami chodziło mi raczej o to, że nikt nie patrzyłby krzywo, gdyby w jednym domku spało kilku panów z Hotką i odwrotnie (czy jakie tam sobie układy wymyślisz) ;) Wszystko w ramach ogólnie panujących zasad dobrego wychowania = nie przeszkadzania innym, nachalności itd.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...