Skocz do zawartości
Duszek adam4042

co myślicie o osiedlach cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Ale weź tu chłopie wytrzymaj jak całe osiedle kobiet ma w jednym czasie PMS... brrrr

musielibyście sobie bunkier wybudowac i chowac sie w nim na ten czas hihih 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że jak My byśmy się schowali w bunkrze to Wy mogłybyście się w tym czasie pozabijać... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm..... ciekawie by takie osiedle musialo po jakims czasie.

Wprowadzaja sie piekni i mlodzi , a po tych .... 20, 30, 40 latach.....   :facepalm: 

A co gorsza, nago, lub  wylacznie z koniecznosci w pampersach  :growgr:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy to fantazja czy moze realnie mozna wybudowac osiedle dla cuckoldowców

Kapitalny pomysł, zaraz obok osiedli mańkutów, filatelistów i wędkarzy.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Budowa osiedla całego? Hmmm słyszałem o osiedlach dla nudystów w stanach, więc pomysł nie do końca taki nowatorski. Obawiam się, że niestety "taki mamy klimat", że by to nie przeszło. I nie chodzi mi tu do końca o sytuację pogodową. Zaraz banda oszołomów, wymyśliłaby kolejną ustawę, zakazującą wszystkiego. Zrobiliby plakaty, transparenty i pielgrzymowali pod bramy osiedla, rżnąc się po okolicznych stodołach z kim popadnie, nie widząc w tym hipokryzji i niczego złego...

Ja kiedyś mocno myślałem nad wykupieniem kawałka terenu najlepiej gdzieś daleko od "cywilizacji", z dostępem do jeziora/wody, ogrodzeniem go - nie koniecznie fosą ze smołą, ale być może pomysł niezły - i stworzeniem miejsca dla ludzi, którzy chcą się oderwać na jakiś czas od rzeczywistości. Przyjechać tam, wynająć domek/pokój lub miejsce kempingowe i czuć się swobodnie. Nie przejmować się tym, że ktokolwiek będzie ich oceniał. Miejsce całkowicie samowystarczalne, bez konieczności opuszczania go - sklep, miejsce do rozrywki itd. Wchodzisz za bramę, robisz co chcesz, z kim chcesz i przez cały okres wypoczynku niczym się nie przejmujesz. Miało by to ten plus w odróżnieniu od osiedla, że uniknęło by się synchronizacji PMSu, starości w pampersach i innych opisanych niedogodności. Wejście tylko dla wtajemniczonych, więc swoboda pełna.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskretny, jest namiastka tego o czym piszesz u nas w polsce:) 

Jacuzi Club pod Gdańskiem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł mało nowatorski komuny poliamorystów istnieją w stanach od dawna , w Niemczech też jest taka od jakichś 20-30 lat bodajże koło Drezna

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskretny82 Obiekty/agroturystyka dla naturystów są rozsiane po całej Polsce :)

Mnie osobiście bardziej pasuje opcja naturystyczna od jakiejś swingowej, gdzie kopulacja jest jawna :) Dreszczyk emocji towarzyszący konieczności ukrywania się jest dla mnie po prostu fajny :):D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć kobietom, które przebywają w swoim towarzystwie (praca, akademik) często synchronizuje się menstruacja. Więc "do dupy" taki pomysł

Tak. To prawda. Tylko naukowcy podnoszą jakoby to Ich wzajemny na Siebie wpływ tak czynił. A ja się z tym nie zgadzam. Sądzę, że to kwestia chemii, otaczającej samców alfa w ich stadzie. Dam głowę, że synchronizują się pod kilku osobników płci męskiej. Cały akademik zsynchronizowany nie był nigdy. :]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...