Skocz do zawartości
Marwwa

Były mojej żony

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli ktoś oglądał nasz galerie wie jak wygląda moja żona. Szczupła drobna brunetka 168cm wzrostu. W lóżku jest raczej uległą kochanka, lubi jak facet dominuje, wie czego chce i wykorzystuje ją do spełniania swoich zachcianek. Chcialem przedstawić tutaj pewną prawdziwą historie jaka mialą miejsce po tym jak poznałem swoją żonę.

Poznaliśmy się w czerwcu przez znajomych. Była śliczna, blondyneczka wtedy szczuplutka zadbana pachnąca latem. Świeżo po rozstaniu z facetem. Tzn nie byli już oficjalnie parą, ale czasem się spotykali. Tak jak ze mną... Nie byliśmy parą, ale od czasu do czasu spacerek, kino itp.

Jak się znajomość między nami zaczęła rozwijać to nienawiść jej ex do mnie rosła. Chciał mnie zniechęcić do mojej przyszłej żony opowiadając o Niej różne historie... Jak większość z Was sie domyśla zaczęło mnie to kręcić. Był od Niej starszy, doświadczony, to on pierwszy raz włożył w Jej cipke i spuścił się w Nią, rozdziewiczył jej ciasna mala dupke, nie pytając czy ma na to ochotę, to jego kutasa posmakowalą po raz pierwszy. Był tak perwersyjny że nawet na Nią sikał, a młoda zakochana głupia dziewczyna robilą wszystko na co mial ochotę. On odkrył w mojej żonie naturę suki. Kochalem się z Nią kilka razy ale domyślalem się że coś nie jest tak jak powinno. Pewnego wieczoru dostalęm sms z nieznanego numeru. Siema co słychać jak Ci się sprawuje MOJA szmata?? zignorowalem. Zadzwoń do Niej.... Nie odbierałą... Późną nocą dostałem wiadomość. Opisywał jak moja wtedy już dziewczyna do \Niego przyszłą, powiedzial Jej że spotka się z Nią pod jednym warunkiem, oczywiście jak Mu da dupy na wszystkie sposoby jakie tylko przyjdą mu do głowy. Ubrała się w krótkie spodenki, adidaski stringi,t-shirt bez stanika, spotkali się wieczorem w parku, rozmawiali pod parasolami. Wypiłą piwo po któym zaszumialo jej w głowie, zaprosil ją do siebie. Usiadł w fotelu, zdjął spodnie. Kazał Jej opowiadać o mnie i robić sobie loda... Jak już połknęła jego sperme i troszke ochłonęła poczęstował ją drugim piwem. Mialą doła, była na mnie zlą, pozatym skoro już mu obciągnęła nie zależało jej. Znowu kutas mu stanął, kazał jej zsunąć spodenki do połowy, i wypiąć dupe. Pierdolił ją pijaną mocno bez prezerwatywy kończąc w środku. Nie zabezpieczalą się wtedy. Mówił że strasznie go to podniecało jak mówiła że robimy to tylko w gumie, a jemu pozwoliła bez.... po spuszczeniu się w Jej cipke kazal założyć spodenki aby jak najwięcej spermy zostalo w nij i wylizać sobie kutasa. Do te pory po tylu latach związku wylizalą mi może dwa razy po tym jak z niej wyszedłem, ale była maxymalnie pijana i na[palona. Zawsze jak sie kochamy to go wspominam, wiem że z nikim jej nie było lepiej, że może jako chłopak nie był idealny, ale jeżeli chodzi o pierdolenie to nauczył ją wszystkiego i potrafił zrobić jej maxy,alnie dobrze. Tej nocy zerrznął ją jeszcze raz i poszłą n=do domu. Niestety nie mieszkaliśmy jeszcze razem i nie miałem możliwości wylizania jego spermy z żonki, ani zobaczenia jak wygląda jej bielizna po prawdziwym pierdoleniu. Takie ich spotkania mialy miejsce nawet po naszym śluie. Pracuje często w delegacji, wyjeżdżam na kilka miesięcy, a żona wtedy jeździ do niego. niedawno w sumie dopiero urwał się ich kontakt jak zamieszkaliśmy w Warszawie. Wierze we wszystko co on pisze bo nie raz pisał ze w naszym aucie tu i tu są ślady spermy. Rano byly popołudniu nie, była ubrana tak i tak, szukając jej ubrań były posklejane na dnie kosza... Żałuje że się im kontakt urwał...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na prawdziwa historię to bardzo interesujące doznania masz, bardzo mi się spodobało to co napisałeś.

Żonka zasługuje na konkretnego kochanka, czyli przyjemnośc dla samej siebie i dla wielkich emocji dla Ciebie.

Congratulations wife.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na prawdziwa historię to bardzo interesujące doznania masz, bardzo mi się spodobało to co napisałeś.

Żonka zasługuje na konkretnego kochanka, czyli przyjemnośc dla samej siebie i dla wielkich emocji dla Ciebie.

Congratulations wife.

Tak, masz racje... Ale Ona potrzebuje faceta ktory ja psychicznie zdominuje, zrobi z Niej swoja niewolnice która będzie mu się fizycznie oddawałą, niestety po Nim nie udało Nam się nikogo takiego znaleźć wręcz przeciwnie-zniechęciła się. Dzieki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Ona potrzebuje faceta ktory ja psychicznie zdominuje, zrobi z Niej swoja niewolnice która będzie mu się fizycznie oddawałą, niestety po Nim nie udało Nam się nikogo takiego znaleźć wręcz przeciwnie-zniechęciła się. Dzieki

Dla takiej relacji trzeba czasu, nie mozna zdominować psychicznie kogoś na pierwszym czy drugim spotkaniu, to wymaga poznania się i stopniowo wdrażać taka relację.

Więc nie dziwie się że mogła się zniechęcić , ponieważ czasu mogło być za mało lub to nie właściwie silne osobowościowo osoby.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla takiej relacji trzeba czasu, nie mozna zdominować psychicznie kogoś na pierwszym czy drugim spotkaniu, to wymaga poznania się i stopniowo wdrażać taka relację.

Więc nie dziwie się że mogła się zniechęcić , ponieważ czasu mogło być za mało lub to nie właściwie silne osobowościowo osoby.

Wiem że to przeze mnie, bo tak tego chciałem że zrobiła to w sumie z pierwszym lepszym..Zresztą nieważne, wszystko jest znowu na dobrej drodze.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...