Skocz do zawartości
femmefatale

jakie pozycje lubicie najbardziej?

Rekomendowane odpowiedzi

wczorajsza rozmowa z kochankiem ( :* ) zaowocowała pomysłem na ten wątek

jakie pozycje lubicie?...jakie gwarantują wam orgazm a jakie są tylko na rozgrzewkę ?

pytam oczywiście bardziej pań bo mężczyzna jak by nie włożył to i tak dojdzie ;) (przeważnie)

ja gwarancje orgazmu mam przy 

klasycznej, klasycznej odwróconej, na boku od tyłu kiedy noga jedna partnera jest między moimi udami, klasycznej z noga pomiędzy moimi udami (tą ostatnio bardzo lubię i stosuję z mężem....bardzo silne doznania mam za jej sprawą), lubię tez bardzo taka kiedy partner klęczy ja leże na boku nasze nogi są "przeplecione"...wtedy mogę dociągnąć za udo, popieścić ręką jądra itd itp....

zresztą właściwie każda pozycja w której nogi są "na przemian" dostarcza mi wystarczającej stymulacji by "wybuchnąć "

a na finał już po moim orgazmie mogę się odwrócić i pozwolić na pooglądanie moich pleców i tego co na ich końcu się znajduje ;)

choć preferuję wszelkie inne sposoby doprowadzenia partnera do orgazmu czyli np pieszczoty ręką czy ustami (byle nie trwało do długich NUDNYCH minut ;):P )....

idealnie jak partner konczy chwile po mnie ...wtedy jestem BARDZO usatysfakcjonowana (tak jak wczoraj...mrrrrr)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek aniahotka

Moje ulubione na pieska :) od tylu na stojąco oparta o biurko , na jeźdzca 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...