Skocz do zawartości
Duszek Rogatek_90

Czy będzie coś więcej?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

jak już wspomniałem w temacie przeznaczonym do poznawania się mam na imię Piotr, zaś moja żona Agata. Ja mam 25 lat ona 22.

Od pewnego czasu staram się ją namówić na małe co nieco z innym facetem. Niestety, jest pewien problem, byłem i jestem jej pierwszym w życiu.

Co prawda co jakiś czas w ramach podgrzania atmosfery opowiada mi sprośne historyjki co robiła by z innym i jak chętnie by się nim zajęła. Jednak na razie naszym największym "osiągnięciem" jest to, że poszła na dyskotekę bez bielizny i flirtowała z innymi facetami.

Czy jest jakaś szansa, że będzie coś więcej?

czasem jest tak, że trzeba parę lat poczekać i nic z tym nie zrobisz. Jesteście świeżutką parą, więc nie ma pośpiechu.

Nie przeszkadza to, a sprzyja celowi, by nie popędzając żony, nieco nad nią popracować.  Rozbudzanie fantazji prawie zawsze działa. Ale jak chcesz rozbudzić jej fantazję, to potrzebujesz mieć własną. Masz?  Jak nie, to popracuj. 

Uwodząc i kusząc ją na poziomie fantazji, bedziesz miał o wiele łatwiejsze zadanie przenosząc to do realu. Real seksu i tak dzieje się w fantazji, więc się specjalnie nie urobisz. :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...