Skocz do zawartości
Duszek Andromantyzm

Uczestnictwo...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Andromantyzm

Witam Was Rogacze, mam następujące pytanie:

czy oczekujecie od swoich Pań by dopuściły Was do udziału w spotkaniu? Jestem w relacji z jedną z HW, ma męża, jest przyjemnie, nawet mnie ten układ kręci, jednakże ostatnio zapytała czy nie mam nic przeciwko jego obecności. Nie przeszkadza mi to zupełnie, jednakże zacząłem się zastanawiać (po Jej dalszych pytaniach) czy na uczestnictwie się skończy. Czy skrycie dążycie do jakiegoś bardziej czynnego uczestnictwa, czy raczej preferujecie bycie "widzem"? O ile z sexem w jego obecności nie mam nic przeciwko, tak np. raczej odrzucałby mnie jego dotyk itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie mam nic przeciwko obecności rogacza, to nawet może podkręcać atmosferę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Andromantyzm

Hm..z jednej strony tak, ale z drugiej nie lubię osobiście niemęskiego zachowania. Stąd tez pytanie o aktywność rogacza : )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: a co ty myślisz że wszyscy rogacze są "bi" ?? Nie musicie się od razu po jajkach macać! Ustalacie reguły gry na początku i tyle. Ja od razu mówię że jestem hetero i koniec tematu! To zasada nr 1.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd załozenie że rogacz musi Cię dotykać?

My np spotykamy sie tylko i wyłącznie w 3 i jestem bardzo aktywny ale tylko w stosunku do żony, po prostu razem z kochankiem się zajmujemy kobietą.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może po prostu babeczka ma ochotę na dwa baty :list:

A Ty, jak coś, zaznacz na wszelki wypadek od razu że masz hemoroidy (żylaki przełyku przy okazji też)  ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty, jak coś, zaznacz na wszelki wypadek od razu że masz hemoroidy (żylaki przełyku przy okazji też)  ;)

O jasny uj :D wymiękam :D

Misiek 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy skrycie dążycie do jakiegoś bardziej czynnego uczestnictwa, czy raczej preferujecie bycie "widzem"? 

Chyba nie ma reguły. Jednego kręci dotykanie albo zapinanie hotki razem z kochankiem, innego kręci siedzenie za drzwiami i nasłuchiwanie. Musisz wyjaśnić z hotką czego oczekuje jej mąż. No i czego chce hotka. 

Ja osobiście nie mam ochoty robić tego wspólnie z kochankiem, bo żona ma być dla kochanka, znam swoje miejsce w takim układzie, mogę czekać, słuchać albo patrzeć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm..z jednej strony tak, ale z drugiej nie lubię osobiście niemęskiego zachowania. Stąd tez pytanie o aktywność rogacza : )

niemęskie zachowanie..? hm.. ciekawi mnie co przez to rozumiesz..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy nowego Wujka Dobra Rada. :]

Prowadź Mistrzu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...