Skocz do zawartości
_nikt_

jesień już wkrótce :)

Rekomendowane odpowiedzi

W temacie jesieni

Lubię Poniedzielskiego i jego, jak sam mówi, "wstrzemięźliwość umysłową". Ale mi ta pora roku zawsze już będzie kabaretowo kojarzyła się z Mumio i tym, że "Marcin znalazł tylko liścia pół"  :)  (Na... WF, ha ha!)

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro muzycznie to nie może być bez tego...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubie jesien, ale jak jest ladna, w miare ciepla, uwielbiam kolory jesieni, kiedy spacerujemy z zona po naszych okolicznych lasach, ktorym mamy pod dostatkiem, lubimy patrzec na drzewa mieniace sie pieknymi kolorami i ten szelest lisci pod nogami..... , i mam nadzieje, po tak pieknym i dlugim lecie, na taka jesien  :)

Ja jesien dziele na dwie czesci, wlasnie te ladna, po ktorej przychodzi ta brzydka - listopad, moj nielubiany miesiac, chyba najgorzy w roku  :( choc zdarza sie, ze jest przyjemny, ale jak leje, pizdzi itp, to czekam na grudzien z nadzieja na lekki mroz i snieg  :D

W tym roku u progu jesieni mamy zlot i powinna byc ladna pogoda, a potem w listopadzie mega zlot - w zeszlym roku pogoda dopisala i impreza tez byla przednia, czego i w tym roku zycze  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...