Skocz do zawartości
_nikt_

jesień już wkrótce :)

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie tylko wiosna i jesien ....

Caly rok i na okraglo ....

Lata brak, zima czasami przemknie noca ukradkiem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesień już w wkrótce znowu trzeba będzie się rozgrzewać przy herbacie lub wódce :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uwielbiam jesień :D ten klimat zmieniającego się krajobrazu...powietrzem pachnącym inaczej...

Wieczory z lampką wina i nóżkami pod kocem niekoniecznie tylko moje, dodatkowe dwie pary wskazane :D

/Ona.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a ja lubię jesień za wiatr i deszcz :)

rety jak ja lubię moknąć :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uwielbiam jesień za to że stracą z ogromnego kasztana złote liście które wirujac w słońcu spadają mi na dach i zapychaja rynny a cholerne kasztany wbijają mi się w trawnik. Jest porostu cudownie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię jesieni za to, że piździ jak cholera, zimno, deszczowo po czym włosy wywijają się we wszystkie strony jak u ciotki Władki :(

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gra kolorów ciesząca moje oko, cudowne niebo, herbata z malinami, szeleszczące pod podeszwą liście, grzane wino, trzask ognia w kominku, spływające po szybie krople deszczu, zapach runa leśnego i grzybobrania oraz "czynne" rykowisko w puszczy, to mój czar jesieni ;)

Zdecydowana większość w/w może występować również w innych porach roku:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesienią mam urodziny i przez wiele lat była to dla mnie radosna pora roku. Teraz nadal ją lubię za kolory, zapach, długie wieczory książką. Jednocześnie nienawidzę za urodziny, zimo, deszcze i brak słońca, rosnące rachunki za gaz no i szkołę.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie jesieni:
post-22713-0-45008500-1536208828_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...