Skocz do zawartości
_nikt_

jesień już wkrótce :)

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż takie jest pytanie:

post-330-0-95055600-1441737783_thumb.jpg

A taka jest odpowiedź:

post-330-0-95756900-1441737845_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i szansa na zobaczenie mnie w spódnicy odeszła wraz z ostatnimi ciepłymi dniami...sezon na seks w plenerze zamknięty! :zmrz:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w przyszłym tygodniu jeszcze ma być ciepło bardzo. więc może nie do końca zamknięty...:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.09.2015 o 21:43, femmefatale pisze:

i szansa na zobaczenie mnie w spódnicy odeszła wraz z ostatnimi ciepłymi dniami... sezon na seks w plenerze zamknięty! :zmrz:

No okropność to okrutna przyznać trzeba... jak tak można :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i szansa na zobaczenie mnie w spódnicy odeszła wraz z ostatnimi ciepłymi dniami...sezon na seks w plenerze zamknięty! :zmrz:

etam zamkanięty za tydzień znowu będzie pewnie 30 stopni :P Zresztą mówiłaś, że wyrosłaś już z zabaw w plenerze ;P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam lubię jesień

Ja też! Koniec września, październik. Zastanawiałem się nawet dlaczego. Myślałem, że może zapach powietrza, złoto-czerwone kolory, zupełnie inne światło i kontrast wczesnym popołudniem...

A to jednak nie to! Okazało się, że tajemnica leży we wspomnieniach. Przez całe moje edukacyjne życie byłem leniem. W podstawówce, liceum, na studiach - równo wszędzie. A wczesna jesień, to taki okres, kiedy ma się święty spokój:) Czerpie się benefity w postaci relacji towarzyskich (które wspominam jak najlepiej), stary rok/semestr minął i jakoś się udał, a w nowym, nie zdążyło się jeszcze nic spieprzyć. Ba, ma się nadzieję, że wyciągnęło się wnioski i tym razem się nie spieprzy! Ale w sumie to dopiero początek, więc nie trzeba się tym jeszcze przejmować... zaczniemy, powiedzmy od listopada. No i listopada już nie lubię.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się wydaje że październik i listopad sa najlepszymi miesiącami.

Wiatry sztormowe fale duże i spienione, ach lubię wtedy spędzać czas nad morzem :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...