Skocz do zawartości
arrek2

Ciąża ze zdrady

Rekomendowane odpowiedzi

A może komuś udało się spełnić fantazje polegającą na zapłodnieniu Hotki przez Kochanka?

Fantazję ową zaliczam do tych które umieszczam w worku opisanym "pojebane pomysły, odszukaj pomysłodawców i ukarz".

Można tam znaleźć m.in. fantazję typu: "gwałt na żonie gdy ona jest tego nieświadoma" był już tu taki pan.. obawiam się iż tak nie skumasz iż jest to zła droga.. ktoś coś już o tym wyżej napisał..

W każdym razie mieszanie dzieci do swoich zachciewanek jest mocno słabe arrku, aż chce mi się dać Ci klapsa..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmija , Stag , sam fakt poczęcia dziecka jest czystym egoizmem bez względu na ojcostwo , większość dzieci na świecie poczętych jest z czystej chuci i co starczy Ci Stag ręki na te klapsy ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

większość dzieci na świecie poczętych jest z czystej chuci

Obstawiam, że większość jest z wpadek ;) *

*nie poparte żadnymi badaniami.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmija , Stag , sam fakt poczęcia dziecka jest czystym egoizmem bez względu na ojcostwo , większość dzieci na świecie poczętych jest z czystej chuci i co starczy Ci Stag ręki na te klapsy ?

Klaps byłby nie za poczęcie lecz za specyficzny rodzaj fantazji, której niekoniecznie musi być świadoma hipotetyczna poczynająca.. Czy zauważasz subtelną różnicę?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jesli wiekszosc dzieci jest z wpadek to przypuszczam ze z nieplanowanych... płodzenie dzieci dla wlasnego widzi mi sie jest raczej słabe... dlaczego dziecko ma odpowiadac za czyny rodzicow? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w tej kwestii swojego zdania nie zmieniam i jak wiele osób tu na forum uważam że to nie jest dobry pomysł. Pominę tu sytuacje gdy małżeństwo stara sie bezskutecznie o dziecko i wymyślają sobie taki a nie inny plan, bez wtajemniczania kochanka. Już to kiedyś pisałem, dla mnie ociera się to o pedofilię. Wyobraźmy sobie sytuację gdzie całym sensem takiego przedsięwzięcia jest tylko i wyłącznie podniecenie z faktu zajścia w ciążę z kochankiem. Potem mija czas i rośnie dziecko, które staje się synonimem podniecenia, co już staje sie niezdrowe. Może też być jeszcze gorzej, bo z czasem rogacz patrząc na rosnące dziecko, które utożsamiać będzie z tym, że kiedyś dla podniety coś takiego wymyślił, bądź zaakceptował. Będzie je utożsamiał ze swoim błędem, pomyłką, co z czasem zapewne znajdzie swoje odbicie w podejściu do dziecka. Chyba że ktoś wierzy bezkrytycznie w dobre zakończenie, że będą żyli długo i szczęśliwie...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego dziecko ma odpowiadac za czyny rodzicow?

Dlatego, ze tak sobie zyczy tzw. Stworca.

Ale poniewaz w tej sytuacji ktos musi jednak byc na serio odpowiedzialny, to zabawa zony z kochankiem na koszt dziecka, to fatalna zabawa, z fatalnymi skutkami.  To jest zabawa dzieckiem.

Natomiast "nieplanowana ciaza" u pary ktora jest ze soba, to zupelnie nie to samo. Czesc takich ciaz konczy sie slubem, lub staje stalym zwiazkiem, a czesc sie rozpada, niestety.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmijo dziecko zawsze ponosi konsekwencje pomysłów rodziców ... od momentu poczęcia , praktycznie do śmierci .

Stag wg. teorii biologicznych prawdopodobieństwo zajścia w ciążę z kochankiem jest kilkakrotnie wyższe niż ze stałym partnerem (wojny plemników)

I przy okazji żeby nie było nie jestem propagatorem, zwolennikiem itp takich pomysłów , ale jestem wstanie je zrozumieć i nie wpieprzać się w wybory innych ludzi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmijo dziecko zawsze ponosi konsekwencje pomysłów rodziców ... od momentu poczęcia , praktycznie do śmierci .

Stag wg. teorii biologicznych prawdopodobieństwo zajścia w ciążę z kochankiem jest kilkakrotnie wyższe niż ze stałym partnerem (wojny plemników)

I przy okazji żeby nie było nie jestem propagatorem, zwolennikiem itp takich pomysłów , ale jestem wstanie je zrozumieć i nie wpieprzać się w wybory innych ludzi

@ktosiu,

nie mówimy o prawdopodobieństwie zajścia w ciążę bo to zawsze istnieje, tylko o celowym działaniu.

Kobieta ma dni płodne, brak zabezpieczeń - realizujemy fantazję.

Do tej fantazji trzeba dokleić kolejny fragment. Wypada dziecku w jakimś momencie jego życia powiedzieć, że sorry ale

"Nie jestem Twoim ojcem". "Jesteś efektem jednej z licznych Naszych fantazji", "Nie masz do nasz żalu prawda ?"....

Rozmawiamy o człowieku, który czuje myśli, płacze, śmieje się....kocha.

Ciekawe kto tutaj z forum chciałby doświadczyć takiej przyjemności.

No ale fantazja to fantazja, masz rację nie ma się co wpierdalać. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypada dziecku w jakimś momencie jego życia powiedzieć,

a dlaczego wypada ? Mówisz dziecku że jak było produkowane to jego matkę mrówka ugryzła a trawa w du... wchodziła i jeszcze mając orgazm tak wrzeszczała, że okoliczne ptaki do ciepłych krajów odleciały ?

Wg badań co piąte dziecko ma innego tatusia niż myśli, że ma ....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...