Skocz do zawartości
arrek2

Ciąża ze zdrady

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek dojrzalyimpot

Ja też nie słyszałem. Aż dziwne...

aaaaaaaaa Jaaaaaaaaaa.................

też nie słyszałem :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie słyszałem. Aż dziwne...

Nadal czekam na historię która się wydarzyła. Na razie takiej nie znalazłem.

czekaj czekaj  :lach:  :popcorn:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się, poczytaj to będziesz wiedział dlaczego tylko fantazje

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mało prawdopodobne jest by Hotka zaszła przez przypadek. Nie oszukujmy się na tym forum raczej są osoby dorosłe i tym samym odpowiedzalne. No chyba, że imprezka trwa w najlepsze a alkohol się leje, wtedy niczego nie można wykluczyć. A jeśli chodzi o wgłębianie się w wątek fantazji to polecam przerzeć inne tematy związane z tym ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja.... słyszałem, mój znajomy miał za sobą burzliwy związek z dziewczyną z którą realizował fantazje cuckoldowo swingerskie aż zaszła w ciążę ze swoim kochankiem, finał był taki że od niego odeszła i zamieszkała  właśnie z przyszłym ojcem, historia która nie ma dobrego zakończenia jak pewnie większość takich co wydarzyły się naprawdę. Temat cuckoldu mimo wszystko go nie opuścił i chodził za nim dosyć długo chociaż żal mu było jak cholera tego co się stało. Tak z ciekawości dlaczego interesują Ciebie takie historie? tzn co chcesz z nich dla siebie wyciągnąć?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a100 

cytując klasyka: "masz szczęście, że nie szczekasz" ?

a na serio to jakaś tam to moją fantazją jest mieć dzieci "przypisane" do kogoś innego (nawet kilka filmów o takiej tematyce było).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Pytanie do rogaczy

Jaka by byla Wasza reakcja jakby zona zaszła z kochankiem ? podniecenie ? zaspokojenie ? szok ?

Hotki i kochankowie wy jakbyście zareagowali na to ?

moze sa tutaj pary/malzenstwa ktore tego dowiadczyly ? moze celowo jako ze kochanek jest prawdziwym mezczyzna w zwiazku to zajscie w ciaze tylko z nim , lub przypadkiem ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy zdarzyło się komuś, że Hotka zaszła w ciążę z Kochankiem?
tak 50/50 ale nie robę badań a dziecko kocham normalnie przecież wszystkie dzieci nasze są prawda.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...