Skocz do zawartości
Duszek boxer

Jak przekonać żonę

Rekomendowane odpowiedzi

Większość rogaczy z wyboru ma taki problem na początku. Cierpliwość i sprzyjające okoliczności z reguły otwierają paczkę z nagrodą. 

Na pocieszenie powiem ci, że u mnie było BARDZO STANOWCZE NIE żony, a 24 godziny później odliczała niecierpliwie minuty do spotkania. Wystarczyło parę godzin internetowego flirtu z nieznajomym.

24 godziny .. napisz o tym a ozłocą Cię

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję moi mili za odpowiedzi, chciałbym się jakoś ustosunkować do waszy zdań:

1. YoLandi - też na początku byłaś stanowczo na nie? Co skłoniło Cię do przemyśleń, czy może warto spróbować?, a ze "złotym środkiem" chodziło mi o to, że nie na siłę coś chcę... Tylko żeby nie odrzucać czegoś czego się nawet nie skosztowało - jak z potrawą która może wyglądać mało apetycznie a będzie kulinarnym odlotem.... ;)

Nigdy nie byłam na "nie". Chęć spróbowania raczej nie pojawiła się na fali przemyśleń i chłodnej kalkulacji, tylko chęci przeżycia uniesień, realizacji pragnień i fantazji. A rozmowę o trójkąciku, to zaczęłam chyba w ogóle ja. Choć wtedy fantazja pojawiła się w troszkę innej konfiguracji  ;) Chyba chodziło o koleżankę Wujaszka z pracy :redevil:  ...ale nie pamiętam dokładnie. 

Też polecam przeczytanie zalinkowanego wyżej wątku, bo i o tym, o co mnie pytasz, trochę jest napisane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba chodziło o koleżankę Wujaszka z pracy

What??? No to mi jakoś umknęło:) Nie mogę sobie przypomnieć, o którą mogło chodzić:) 

Boxer, rzeczywiście my mieliśmy to szczęście, że nikt przekonywać nikogo nie musiał - jak pisaliśmy w innym temacie, nasze fantazje rozwijały się równolegle w każdym z nas. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pocieszenie powiem ci, że u mnie było BARDZO STANOWCZE NIE żony, a 24 godziny później odliczała niecierpliwie minuty do spotkania. Wystarczyło parę godzin internetowego flirtu z nieznajomym.

pańcio: chyba jej glocka 19 do skroni przystawił :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pańcio: chyba jej glocka 19 do skroni przystawił :D

Nie, wystarczyło że kilka godzin poflirtowała przez net i okazało się że jednak ma ochotę spróbować z kimś innym. 

Nie rozumiem po co ironizujesz bo ja tu chłopaka pocieszam, dając do zrozumienia, że w odpowiednich okolicznościach kobieta może zmienić zdanie o 180 (żeby nie powiedzieć że o 360) stopni w bardzo krótkim czasie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobieta może zmienić zdanie o 180 (żeby nie powiedzieć że o 360

o 360 będzie lepiej :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie boisz się że jak się rozsmakuje to cię zostawi :))) ?

jak bardzo ona lubi seks?

jesli bardzo to zrób szlaban i powiedz że następny orgazm tylko z innym ;):))))

wredny mam dziś humorek ...  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...