Skocz do zawartości
Duszek boxer

Jak przekonać żonę

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek boxer

Witam. Może ktoś na forum spotkał się z podobnym zjawiskiem do mojego. Mianowicie będą jedynym partnerem żony (a żona jedyną moją partnerką) zacząłem zagadywać czy może byśmy jakoś inaczej pofiglowali - mając na myśli jeszcze jednego osobnika, który by mi pomógł się zajać żoną. Spotkałem się jednak z dość sporym oporem, że ona nie potrzbuje, nie chce i w ogóle fuj... Jest jej idealnie ze mną - twierdz- (ja też nie narzekam), ale spróbować nie zaszkodzi myślę sobie... Zawsze może to być pan lub parka, z którą można się pobawić. Czy miał ktoś takowy "problem" i znalazł jakiś złoty środek? Może Panie się wypowiedzą???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Może ktoś na forum spotkał się z podobnym zjawiskiem do mojego. Mianowicie będą jedynym partnerem żony (a żona jedyną moją partnerką) zacząłem zagadywać czy może byśmy jakoś inaczej pofiglowali - mając na myśli jeszcze jednego osobnika, który by mi pomógł się zajać żoną. Spotkałem się jednak z dość sporym oporem, że ona nie potrzbuje, nie chce i w ogóle fuj... Jest jej idealnie ze mną - twierdz- (ja też nie narzekam), ale spróbować nie zaszkodzi myślę sobie... Zawsze może to być pan lub parka, z którą można się pobawić. Czy miał ktoś takowy "problem" i znalazł jakiś złoty środek? Może Panie się wypowiedzą???

Takowy problem myślę, że miała większość z nas a złotego środka brak. Kobieta to nie robot z oprogramowaniem. Każda jest nieco inna, indywidualna i zapewne inaczej reaguje. Rozmawiaj, przekonuj, zwłaszcza podczas miłośnych uniesień. Polecam tą metodę :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas sprawa wygląda tak, że Wujaszek Klaus jest (jak do tej pory ;)) jedynym moim partnerem. W związku z tym, nie bardzo wiem, czy dałabym się przekonać, do cuckoldowych zabaw, gdyby mnie cisnął, a gdybym ja sama nie miała takich fantazji. W pewnym momencie oboje dojrzeliśmy do tego by otwarcie o nich mówić. Potem próbować realizować, ale "zbieranie się" do tego zajęło nam sporo (naprawdę sporo) czasu i wymagało absolutnej szczerości z obu stron, oraz zosatwienia sobie przestrzeni na ewentualne "nie" i całą masę wątpliwości.

Nie wiem co masz na myśli pisząc o złotym środku? Że ona się godzi, a Ty realizujesz SWOJE (póki co) fantazje? I jakbyś się czuł w takowej sytuacji?

A, że jest jej idealnie z Tobą? Good for you. Ciesz się tym ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy miał ktoś takowy "problem" i znalazł jakiś złoty środek? Może Panie się wypowiedzą???

Większość rogaczy z wyboru ma taki problem na początku. Cierpliwość i sprzyjające okoliczności z reguły otwierają paczkę z nagrodą. 

Na pocieszenie powiem ci, że u mnie było BARDZO STANOWCZE NIE żony, a 24 godziny później odliczała niecierpliwie minuty do spotkania. Wystarczyło parę godzin internetowego flirtu z nieznajomym.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie że usiłujesz coś zrobić na siłę ... moda na cuckold się zrobiła czy co ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Jest jej idealnie ze mną - twierdz

kłamie :)

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek boxer

Dziękuję moi mili za odpowiedzi, chciałbym się jakoś ustosunkować do waszy zdań:

1. YoLandi - też na początku byłaś stanowczo na nie? Co skłoniło Cię do przemyśleń, czy może warto spróbować?, a ze "złotym środkiem" chodziło mi o to, że nie na siłę coś chcę... Tylko żeby nie odrzucać czegoś czego się nawet nie skosztowało - jak z potrawą która może wyglądać mało apetycznie a będzie kulinarnym odlotem.... ;)

2. ktoś - na prawdę nic nie chcę na siłę. Komfort żony jest dla mnie najważniejszy. To przeciez nie koniec świata, jak nie będzie chciala.

3. neumorom - jeżeli kłamie to niech spróbuje czegoś nowego, jak wiadomo ma moje zielone światło...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnym momencie oboje dojrzeliśmy do tego by otwarcie o nich mówić.

Dokładnie tak samo jest i u nas. Nadszedł czas kiedy zaczęliśmy rozmawiać o fantazjach i ustalać w jakim stopniu są one zbieżne. Oczywiście najistotniejsze w tym wszystkim jest to żeby nie manipulować partnerem w taki sposób aby nasz punkt widzenia przyjmował za własny. Czy dojdzie do realizacji fantazji - nie wiadomo - może to nigdy nie nastąpić i tylko poprzez oddziaływanie na wyobraźnię wzbogacać wasze pożycie łamiąc utare schematy i wyrywając z rutyny. Pozostanie przy sferze teoretycznej eliminuje jednak realne zagrożenia związane z zabawą w zdradę kontrolowaną. Sam będąc dopiero u progu wyboru stylu życia opartego na darowaniu wolności seksualnej partnerce, staram się nie zapominać o tym, że jest to obarczone niemałym ryzykiem wymknięcia się sytuacji spod kontroli i przyjęcia przez nią kształtu rozmijającego się z naszymi wcześniejszymi wyobrażeniami. Oczywiście zakładamy, że ufamy sobie tak bardzo, że będziemy chcieli do siebie wracać, a moja decyzja jest pięknym prezentem dla żony, która będzie czerpać rozkosz jeszcze poza małżeńską sypialnią, za co zresztą odwdzięczy mi się na gruncie naszych wzajemnych intymnych relacji. To jest jednak jedynie robocza hipoteza i nie ma gwarancji, że jest prawdziwa. Jakie by nie były nasze pobudki przy wchodzeniu w cuckold - moim zdaniem wskazane jest podejście świadome i ostrożne, dyktowane rzeczywistą i obopólną potrzebą, a nie modą czy myśleniem nie głową a zgoła inną częścią ciała (od czego bynajmniej i ja nie jestem wolny w wielu sytuacjach, a czego chciałbym się wystrzegać).

Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko poprzez oddziaływanie na wyobraźnię wzbogacać wasze pożycie łamiąc utare schematy i wyrywając z rutyny.

Uważam, że to też ma ogromną wartość! Pewnie nie każdemu udaje się zrealizować wszystkie fantazje w 100%, ale samo dzielenie się nimi z partnerem jest również ważnym przeżyciem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...