Skocz do zawartości
piotr38lodz

Mąż przygląda się podczas gdy jego hotka zabawia się z kobietą

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ u mnie w związku rozpatrywany jest właśnie taki scenariusz, postanowiłem wrzucić coś z sieci:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja na potrzeby chwili reaguję natychmiastową chęcią zostania lesbijką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jakoś średnio to kręci. Nie uczestniczyłem osobiście w spotkaniu ale widziałem zdjęcia żony z inną kobietą i to jednak nie są te same emocje. Zdecydowanie bardziej wolę jak posuwa ją jakiś samiec. Lubię patrzeć na lesbijki w akcji ale żona z inną kobietą to takie niepełny cuckold jak dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a swoja drogą...czemu tu nie ma rangi "kochanka"

mam na myśli dokładnie odpowiednik męskiego "kochanek"

to dla zon które lubia byc rogacone tudziez dla takich przypadków jak w filmie

a swoja drogą ciekawe czy są kobiety ktore kręci taki rodzaj poniżania...

bo mnie by kręcił jedynie taki przypadek kiedy mojego męża każę jakiemuś geyowi lub bi przelecieć..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...