Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Kompleksy?

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam masę kompleksów bo widzę masę swoich niedoskonałości (wiek tez zrobił swoje ;) )...

ale przecież w końcu następuje weryfikacja...i albo obie strony są nadal zainteresowane albo kończy się na kawie :)

i należy pamiętać o tym że ew. kochanek też może mieć obawy

myślę nawet że ma więcej powodów...ponieważ tak jak kobieta nie ma najmniejszego problemu z dalszą akcją tak mężczyzna może mieć...

u mężczyzny przekroczenie progu pokoju hotelowego = początek egzaminu :);)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam masę kompleksów bo widzę masę swoich niedoskonałości (wiek tez zrobił swoje ;) )...

ale przecież w końcu następuje weryfikacja...i albo obie strony są nadal zainteresowane albo kończy się na kawie :)

myślę nawet że ma więcej powodów...ponieważ tak jak kobieta nie ma najmniejszego problemu z dalszą akcją tak mężczyzna może mieć...

Nastały trudne czasy, niestety. Kiedyś kobiety miały bardzo dobrze. Wspomniane przez Ciebie czynności zalecano odbywać za pomocą worka jutowego, z małym otworkiem.

Wszystko przez te feministki i brak poszanowania Tradycji.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że mężczyźni lubią obcować z kobietami, które mają kilka kompleksów, bo uwielbiają je z tych kompleksow leczyc.

W udanej relacji, pełnej pożądania i pasji obserwowanie rozkwitajacej, wyzwalającej się z różnych ograniczeń i kompleksów kochanki jest chyba najlepszą nagrodą dla zaangazowanego kochanka.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że mężczyźni lubią obcować z kobietami, które mają kilka kompleksów, bo uwielbiają je z tych kompleksow leczyc.

Panowie, lubicie?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trafiłaś w samo sedno :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W udanej relacji, pełnej pożądania i pasji obserwowanie rozkwitajacej, wyzwalającej się z różnych ograniczeń i kompleksów kochanki jest chyba najlepszą nagrodą dla zaangazowanego kochanka.

Trafne spostrzeżenie, Jenny.

Dodam, że wiele kobiet, a może wszystkie, chcą być leczone, choć nie każda metoda leczenia jest lecząca.

Sporo facetów lecząc kobiety, leczy się równocześnie z własnych kompleksów.

Poznając kobietę, poznają i siebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może wszystkie

Nie wszystkie :P 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie by szlag trafił jakbym miała np. kompleks yy... że mam duży palec w stopie krzywy, a ktoś mi go nonstop miział i wzdychał jaki to on jest zajebisty   :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie by szlag trafił..............duży palec ....... a ktoś mi go nonstop miział i wzdychał jaki to on jest zajebisty   :facepalm:

hmm i jak tu zrozumieć kobiety

a ja odwrotnie :):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, lubicie?  

Dobre pytanie. Właściwie tak, co zilustrowałem na przykładzie chudych i masywnych nóg.  Kłopot jest wtedy,kiedy kompleksy są bardzo zastarzałe, bo wtedy zamiast radości dla obojga, jest harówa w zakładzie lecznictwa zamkniętego.

Bywa też tak, że kompleksy służą do swoistej gry z kochankiem/kochanką, co jest zupełnie niefajne.

Równolegle, bardzo ciekawe jest coś innego: odkrywanie w kochance takich walorów, o których ona nie ma pojęcia. Inne spojrzenie, zupełnie inne lustro. Potrafi się wtedy sama sobą zachłysnąć, co jest dla mnie wielką frajdą.

wszystkie - 1 ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...