Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Kompleksy?

Rekomendowane odpowiedzi

PS Ritta w kilkunastocentymetrowych obcasach też / przy mnie/.

Ritta to jest i w obcasach i bez, a już na pewno nie tylko przy Tobie :D

Oczywiście nie znaczy to, że macie się nie starać i ładnie dla nas wyglądać :P

Działa w obie strony ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to bezapelacyjnie.

Ale być koło Ritty w obcasach byłby  dla mnie zaszczyt. Ot co.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego nie rozumie nigdy pytania wolisz blondynki czy brunetki, szczupłe czy trochę mniej szczupłe :):)

A ja rozumiem.

Jeśli facet lubi kobiety niewysokie, w rozmiarze 34 i - może nieco nieelegancko to nazwę - to jest jego target, to po co mam tracić czas na spotkanie z nim, a on ze mną?

Podobnie jeśli stwierdziłabym, że facet ma jakieś cechy fizyczne, które bardzo mi nie odpowiadają. No nie ma bata, nic z tego!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja rozumiem.

Jeśli facet lubi kobiety niewysokie, w rozmiarze 34 i - może nieco nieelegancko to nazwę - to jest jego target, to po co mam tracić czas na spotkanie z nim, a on ze mną?

Zou oki, ale szablon to ja mogę przykładać do literek, a jak mi się z kimś fajnie pisze, a do tego jeszcze rozsądnie pisze, to mam zrezygnować z powodu koloru włosów????

Wolę się napić kawy .................i może się okazać że właśnie o to chodziło jej i mnie :->

Jedno na pewno mnie nie zachęca, jak dostaję fotkę ...................wyłącznie cipki :facepalm: , wtedy nie dociekam, brunetka, blondynka, jest mi już wszystko jedno, ........wolę się napić wina w samotności:):)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kompleks rodzi się w głowie, i przeważnie gorliwie go hodujemy -r za mały biust, za duża dupa, rude włosy i piegi...

Tymczasem okazuje się że:

duża dupa znajduje rzesze amatorów, którzy na jej widok glupieją,

maly biust jest zasypywany pocałunkami

piszący te słowa z kolei ma pierdolca na punkcie piegowatych rudych Angielek.

więc czym się tu przejmować....

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie zerkam kto ma kompleksy, czy choćby złe samopoczucie po jakichś głupich uwagach i po prostu nie(!), no NIE WIERZĘ! :D

Ja tam jestem boska :D I już! :D

A jak się komuś nie podoba to sio! Nie gapić się! O! :lach:

jako zwykły facet  (wiadomo nic nie wiemy o pięknie i estetyce bo nie znamy się na kolorach i torebkach) chcę nieśmiało powiedzieć że Zouza jest zaj..sta a każdy kto zaprzeczy musi wyjść na pojedynek ze mną na uświęconej ziemi pieszo lub konno ;) (osobisty koń się nie liczy) peace :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

piszący te słowa z kolei ma pierdolca na punkcie piegowatych rudych Angielek.

więc czym się tu przejmować....

no ja bym się martwił, bo ciężko o te angielki u nas ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już dawno zwróciłem uwagę, że zwykle takie "wrzutki" wychodza od różnych koleżanek, znajomych, sąsiadek itp. Z resztą nie tylko dotyczących wyglądu. Kobiety kobietom... I wydaje mi się, że nie raz jest w tym sporo złośliwości wynikającej z kompleksów bądź zazdrości pani koleżanki.

Tu się w pełni zgadzam. Zauważyliście, że najwięcej o kompleksach w tym temacie piszą super atrakcyjne dziewczyny? (kto widział zdjęcia Ritty, YoLandi lub Cranberry nie może się nie zgodzić...). To właśnie atrakcyjne dziewczyny wzbudzają najwięcej zawiści i zazdrości wśród żeńskiego otoczenia. Jeśli któraś z Waszych koleżanek widzi w Was ideał, za którym oglądają się faceci, to żeby ratować się przed totalną depresją i nie skoczyć z mostu potrzebuje znaleźć u Was jakąś skazę, choćby wyimaginowaną. A czasami przekręcić Wasz atut w wadę (np. wzrost).

Chyba trzeba brać przykład z Cranberry - najważniejsze, żebyście Wy same lubiły swój wygląd. Pewność siebie co najmniej podwoi Waszą atrakcyjność...

A ja się ze swoim ciałem czuję teraz doskonale i niemiłosiernie wkurzają mnie takie teksty, ale puszczam mimo uszu. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w kompleksy wpedzają mnie inne zakompleksione osoby.

Mnie już nie, ale zdarza się, że od nieco większych ode mnie osób (i to wcale nie wyłącznie kobiet) słyszę: Ojejjj, znowu schudłaś!

Nie, nie schudłam, ważę tyle co zawsze, czyli letko przed 50kg.

Wydaję się im mniejsza, bo im się zwiększyło :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...