Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Kompleksy?

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie... Nic tak nie dodaje seksapilu jak pewność siebie w tym pełna akceptacja tego jaką się jest. Kobieta która jest bliższa współczesnego kanonowi wybiegów ale niepewna swojego wyglądu i pozwalająca kompleksom na to aby rządziły jej zachowaniem i postawą nie będzie robiła takiego wrażenia jak kobieta może hmmm.... mniej doskonała ale pewna siebie, świadoma swoich walorów i potrafiąca je podkreślić. Nie wiem czy reszta zgromadzonych facetów się ze mną zgodzi, ale u mnie to właśnie tak wygląda.

A kompleksy cóż... ma każdy. Cały szkopuł polega na tym, aby skupiać się na swoich walorach a nie niedoskonałościach i zaakceptować się takim jakim się jest. Łatwo się mówi, wiem. Jednemu przyjdzie to łatwiej, innemu zajmie więcej czasu ale ja się właśnie w tym upatruję właściwej drogi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kompleksy cóż... ma każdy.

No właśnie nie każdy. :D

Nie ma w tym zarozumiałości. Jest akceptacja, aż po polubienie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie każdy. :D

Dla mnie całkowity i szczery brak jakichkolwiek kompleksów pachnie narcyzmem mimo wszystko.

Zresztą nawet pełna samoakceptacja nie oznacza wg. mnie braku kompleksów a jedynie ich pełne oswojenie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R nie ma kompleksów tak jak Zouza

żaden z niego narcyz a poziom wdupiemania ma wysoki (może to jest ów szczyt samoakceptacji :P )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R nie ma kompleksów tak jak Zouza

żaden z niego narcyz a poziom wdupiemania ma wysoki (może to jest ów szczyt samoakceptacji :P )

Też mam bardzo wysoki ten wskaźnik ale z pewnych niedoskonałości zdaję sobie sprawę mimo, że na codzień mam je właśnie tam i nie przejmuję się nimi ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie całkowity i szczery brak jakichkolwiek kompleksów pachnie narcyzmem mimo wszystko.

Ależ może Ci pachnieć narcyzmem, tulipanizmem, czy czym tam jeszcze chcesz. :D

Ale może warto przemyśleć co to znaczy mieć kompleksy? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam bardzo wysoki ten wskaźnik ale z pewnych niedoskonałości zdaję sobie sprawę mimo, że na codzień mam je właśnie tam i nie przejmuję się nimi ;)

Ale czymś zupełnie innym jest dostrzeganie swoich niedoskonałości, a jeszcze innym kompleksy. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czymś zupełnie innym jest dostrzeganie swoich niedoskonałości, a jeszcze innym kompleksy. :)

Zgadzam się i nie zamierzam polemizować. Być może źle ująłem wcześniejszą wypowiedź ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy reszta zgromadzonych facetów się ze mną zgodzi, ale u mnie to właśnie tak wygląda.

Zgadzam się, jak cholera się zgadzam. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...