Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Kompleksy?

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, nie wypadało mi o tym mówić, ale przyjemnie być docenianą ;)

Oj tam, nie wypadało. Jaki jest koń, każdy widzi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nie wypadało mi o tym mówić, ale przyjemnie być docenianą ;)

Ale pitolisz !

Przeciez lagodnaś jak baranek :D

Czasem tylko trykniesz delikatnie :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest koń, każdy widzi

Kobyła blondynka... ;) wakacje koloru blond. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Druh Zouzy nie prowokuj ... zabanuje nas wszystkich a potem rok w sforze jako reedukacja

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

potem rok w sforze jako reedukacja

sfora rozwiązana:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie. :P

A w temacie - przez lata, jako młoda dziewczyna, miałam kompleksy na punkcie swoich nóg. :D I właściwie nie wiem dlaczego, ale kiedyś popatrzyłam na swoje zdjęcie i stwierdziłam, że mam zajebiste nogi - długie, nie za chude, nie za grube. Do tej pory nie wiem do czego ja się przyczepiałam :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo z babami tak jest, w wieku w którym nie powinny całkowicie mieć kompleksów mają ich najwięcej.

W wieku w którym już te kompleksy są w jakiś sposób usprawiedliwione mają ich najmniej, a patrzą na siebie w przeszłość i podziwiają siebie wzdychając jakie to piękne były, mimo iż tego czasu najbardziej zakompleksione.

Wydaje mi się, że mężczyźni lubią obcować z kobietami, które mają kilka kompleksów, bo uwielbiają je z tych kompleksow leczyc.

Panowie, lubicie?  

Nie, nie lubimy, kompleksy powodują zwykle frustrację, niskie poczucie własnej wartości, zazdrość, a następnie zawiść.

Już się dawno wyleczyłem z leczenia zakompleksionych bab, walka z wiatrakami :list:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wieku w którym już te kompleksy są w jakiś sposób usprawiedliwione mają ich najmniej,

Hehe, jak mi ładnie Kriss zasugerował, że powinnam mieć :D Ale nic z tego! :P Już dawno włączyło mi się "wdupiemanie" w kwestii kompleksów :D

Nie, nie lubimy, kompleksy powodują zwykle frustrację, niskie poczucie własnej wartości, zazdrość, a następnie zawiść. Już się dawno wyleczyłem z leczenia zakompleksionych bab, walka z wiatrakami

No właśnie podobne odczucie miałam. Chociaż z tą zawiścią to już chyba pojechałeś. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wiem, toteż napisałam, że pardon ;) Wiesz jak mówią- złośliwość to cecha ludzi inteligentnych.

ale rozumie, że to nie jest ...................................................kompleksem????

:):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam  kiedyś zakompleksioną  szaromyszowatą istotą, która codziennie wyszukiwała u siebie kolejnych mankamentów .... i po co ?

Teraz mam to wszystko w gdzieś!  Liczy się to, że czuje się ze sobą dobrze :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...