Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Kompleksy?

Rekomendowane odpowiedzi

Tu Pani: patrząc na siebie w lustrze teraz lubię się taką jak jestem. Ale akceptacja siebie pojawiła się też z wiekiem. Kiedyś nawet jak dla innych byłam idealna to i tak zawsze znalazłam coś co mi się w sobie nie podobało. Czy zostanie Hot Wife coś zmieniło w postrzeganiu siebie? Tak. Teraz jak mężczyzna się na mnie patrzy z zainteresowaniem to potrafię też mu odpowiedzieć dwuznacznym spojrzeniem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie by szlag trafił jakbym miała np. kompleks yy... że mam duży palec w stopie krzywy, a ktoś mi go nonstop miział i wzdychał jaki to on jest zajebisty   :facepalm:

To dobry przykład, tez by mnie wkurzalo :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm i jak tu zrozumieć kobiety

a ja odwrotnie :) :) :)

a nie zastanawiałaby Cię szczerość takiego zapewniania?

powtórzę za Corrado- nie wszytskie metody leczenia leczą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie zastanawiałaby Cię szczerość takiego zapewniania?

powtórzę za Corrado- nie wszytskie metody leczenia leczą.

hmmm

mnie chodziło .................o mizianie "dużego palca"

ale widzę, że nie trafiłem z dowcipem.

a co do meritum

przesada nigdy nie jest wskazana

bo chyba shisha nie byłaby tez w pelni zadowolona, gdyby partner uparcie nie zauważał tego przysłowiowego "dużego palca"

udawał, że go nie widzi.

myślę że to mizianie i wzdychanie...........:):):), oczywiście w rozsądnych proporcjach

pozwala przezwyciężać kompleksy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale widzę, że nie trafiłem z dowcipem.

A nie, no spoko. To ze mnie wychodzi zołza (pardon Zouza ;) ). Znów  :facepalm: A mówili, że mam być milsza... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

YoLandi, to ja mam monopol na bycie niemiłą! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza - widać rośnie Ci konkurencja! - będziesz musiała się bardziej zacząć starać  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

YoLandi, to ja mam monopol na bycie niemiłą! :D

No wiem, toteż napisałam, że pardon ;) Wiesz jak mówią- złośliwość to cecha ludzi inteligentnych.

Mój charakterek wychodzi tak czy siak  :redevil: Choć zdetronizować Cię nie planuję. Ba! Nie mam szans ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz jak mówią- złośliwość to cecha ludzi inteligentnych.  

Hehe, nie wypadało mi o tym mówić, ale przyjemnie być docenianą ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie by szlag trafił jakbym miała np. kompleks yy... że mam duży palec w stopie krzywy, a ktoś mi go nonstop miział i wzdychał jaki to on jest zajebisty   :facepalm:

:) to prawda, kobieta najczęściej i tak wie lepiej. Nie tędy droga do leczenia kompleksów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...