Skocz do zawartości
ekken

Dogging

Rekomendowane odpowiedzi

Przewinąłem się koło 21. Pustawo było a szkoda

Trzeba wiedzieć,gdzie szukać :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz wjechać od strony ulicy Sanitariuszek jak jest koniec pasa startowego i jechać wzdłuż niego,tam gdzie ludzie oglądają startujące pierdoloty :)

Właściwie to jest tam kilka takich miejscówek gdzie się parki migdalą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wszyscy przyjadą w jednym czasie to ludzie pomyślą, że jakąś ważną osobę żegnamy co odlatuje samolotem ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wszyscy przyjadą w jednym czasie to ludzie pomyślą, że jakąś ważną osobę żegnamy co odlatuje samolotem ;-)

Taa,szczególnie jak będziesz stał z Ptokiem w ręku :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz wjechać od strony ulicy Sanitariuszek jak jest koniec pasa startowego i jechać wzdłuż niego,tam gdzie ludzie oglądają startujące pierdoloty :) Właściwie to jest tam kilka takich miejscówek gdzie się parki migdalą :)

Zadziwiajace sasiedztwo : spottersi szukaja samolotow do fotografowania i sa zawsze wyposazeni w aparaty foto o poteznych zoomach.

Swingersom wystarczaja wlasne "aparaty" i sasiedztwo "tematycznych" , szukaja raczej odludnych miejsc a nie podgladaczy z aparatami fotograficznymi. Dziwne, dziwne. Tym bardziej , ze naookolo lotniska jest szlak spacerowy.

Tutaj szczegolowy plan tej miejscowki  http://www.airport.lodz.pl/en/spotters-zone.html

Moze ktos z obserwujacych ma wlasne fotki ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swingersom wystarczaja wlasne "aparaty" i sasiedztwo "tematycznych" , szukaja raczej odludnych miejsc a nie podgladaczy z aparatami fotograficznymi. Dziwne, dziwne. Tym bardziej , ze naookolo lotniska jest szlak spacerowy.  

Jans-co w tym dziwnego? :blink:

Po zmroku,raczej nikt o zdrowych zmysłach nie spaceruje szlakiem spacerowym,bo może sobie obejrzeć tylko oświetlony pas startowy.

I to tylko,jak ma wcześniej wylądować na nim pierdolot.

Poza tym,jak na zamieszczonej przez Ciebie mapce,są też inne miejsca na Uroczysku,gdzie można się oddać nieskrępowanym zabawom. 

A tak na marginesie.Pojechałem pewnego razu z panną w odludne moim zdaniem miejsce.W ciągu 30 minut przejechało koło nas 6 traktorów i parka z psem na spacerze :ph34r:  :lol:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie jakieś miejsca spotkań typu dogging w okolicach Warszawy, mam bardzo fajne wspomnienia z tego typu spotkań ale nie w Polsce a w UK i zastanawiam się czy ktoś tutaj wie o czym mówię :)

Człowiek uczy sie całe zycie... nawet nie wiedziałam ze to sie tak nazywa... a przeciez bardzo lubie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

awet nie wiedziałam ze to sie tak nazywa... a przeciez bardzo lubie

Semantyka... nomenklatura i nic więcej:) Ja też tak mam, że lubię a później się dowiaduje, że istnieje jakaś związana z tym subkultura.

Ps. Co zazwyczaj robisz po seksie?

- ja? ubieram się i schodzę z trawnika:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...