Skocz do zawartości
ekken

Dogging

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno najlepsza miejscówka w Wawie na gorący dogging w konfiguracji kanapeczki :list:

post-13342-0-32312100-1441183736_thumb.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No więęęc, gdzie ten dogging, bo sama ciekawa jestem gdzie można kogoś podejrzeć ;) albo być podglądanym... :)

Przeciez istnieje nawet specjalna grupa na naszym forum : Dogging Gorny Slask.

Istnieje juz poltora roku , 27 czlonkow i wszyscy czekaja tak dlugo na obiekt do popodgladania , zadnych wypowiedzi.

Miejscowki zadnej.

Tutaj na glownym forum juz wiecej na ten temat :

https://www.cuckoldplace.pl/topic/483-dogging-co-wy-na-to/?hl=dogging

https://www.cuckoldplace.pl/topic/1128-jeden-patrzy-dw%C3%B3ch-pracuje/page-2?hl=dogging&do=findComment&comment=11543

i jeszcze kilkanascie tematow z tym samym zagadnieniem.

Niestety duzo gadania a miejscowki zadnej.

Moze wiec zapomnijmy o doggingu w polskim wydaniu i skierujmy nasze zainteresowania do sasiadow ?

Tam dogging kwitnie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez istnieje nawet specjalna grupa na naszym forum : Dogging Gorny Slask.

Aż na Śląsk mam jechać żeby sobie popatrzeć? ;)

Na pewno w Warszawie są fajne miejscówki, słyszałam o nich nie raz, ale nie zapamiętałam...

Spróbuję coś znaleźć w odmętach Internetu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż na Śląsk mam jechać żeby sobie popatrzeć? ;) Na pewno w Warszawie są fajne miejscówki, słyszałam o nich nie raz, ale nie zapamiętałam... Spróbuję coś znaleźć w odmętach Internetu.

Na Slasku jak widac z doniesien naszych forumowiczow nic sie nie dzieje w temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm.. tak sobie myślę iż skoro popyt przerasta podaż.. porozmawiam z połowicą nad pomysłem biletowania miejsc na balkonie przy oknach naszej sypialni :oops:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieśmiało przypominam, że dogging to nie tylko podglądanie i bycie podglądanym. :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieśmiało przypominam, że dogging to nie tylko podglądanie i bycie podglądanym. :redevil:

niektórym zostało tylko patrzenie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem rozwinę pomysł: bilety upoważniają również do wykorzystania tej skromnej przestrzeni (bądź co bądź jednak zewnętrznej a można się pokusić nawet o sformułowanie "publicznej") jako "plac zabaw" 2w1, ot!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żarty żartami a ja jedno bardzo popularne miejsce znam. Niestety, nie ma róży bez kolców....to w 99% miejscówka geyów.

Mowa o polance przed Mostem Grota (po południowej stronie) po stronie Żoliborza. Miejsce jest popularne, bo pomimo że publiczne, nie da się tam dojechać, trzeba specjalnie dość. Samochód jest gdzie zaparkować najbliżej 0,5-1 km od tej polanki. Najlepiej wjechać w uliczkę prowadzącą do Centrum Olimpijskiego, jechać prosto małą uliczką równoległą do Wybrzeża Gdyńskiego, minąć stację Lotos i zaparkować gdzieś na trawie 150m przez mostem, dalej piechotą.

Jako ciekawostkę opowiem, że pierwszy raz trafiłem tam przypadkiem jadąc rowerem wzdłuż Wisły i wtedy trafiłem tam na dwie niezależne parki hetero. Jedni byli już w takcie, drudzy dopiero się do siebie zabierali i podejrzliwie na mnie zerkali.

Poszukałem na necie i niestety opisy tej miejscówki znalazłem tylko na forach geyowskich. Mimo to zaszedlem tam jeszcze z 2-3 razy i wszystko się potwierdziło. Za każdym razem kilku-kilkunastu kręcących się po okolicy facetów, część nago, ewidentnie wypatrujących okazji. Czasem niektórzy się dobierają i lądują w krzakach (dosłownie).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...