Skocz do zawartości
stag

niepokojąca cisza w warszawie...

Rekomendowane odpowiedzi

Chodziło mi raczej o proporcje M/K ;)

jednak ufam iż ma małżonka rozrusza każdą

Nie wątpię w zdolności Małżonki, jednak gdyby nie było interesujących ją facetów, to nie sądzę, by kogokolwiek rozruszać Jej się chciało. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taak, było takie zagrożenie na początku - ja skupiony na wszystkim oprócz seksu, ona z kwaśną miną taksująca absztyfikantów (niestety ciężko mi dorównać - tak jestem skromny :-D).. i gdy wróciłem z toalety.. zastałem ją w objęciach pewnego Pana..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z Bizzariuszem to uważaj jeśli nie chcecie się zrazić i jesteście gotowi na przygodę w stylu Indiany Jonesa po litrze Wyborowej.

Opcja raczej jako ciekawostka niskobudżetowa dla poszukiwaczy hardcorowych wrażeń.

Tak Ci wkleję opinię z innego forum.

Zresztą cena wjazdu 15 zeta od łebka mówi sama za siebie :)

Nieeee,

Nie cytujcie opinii z innego forum bo znajdę opinię zachwalającą z przegięciem w druga stronę :)

Wstęp po 20 PLN, parki 15, palarnia wydzielona to ubrania nie śmierdzą fajkami. Żuli brak. Klimacik miejsce ma - stara kamienica w śródmieściu i wysokie pokoje na 3 metry. Miejsce do oswojenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

4 razy byłem w ustach i szczerze polecam. Raz tylko było słabiej ale to był wakacyjny miesiąc. Ludzie na poziomie, właściciel bardzo w porządku, a na vip party bywają prawdziwe gwiazdy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie alternatywą dla Lavy i Ust, ale uzupełnieniem jest sauna Heaven we wtorki, kiedy wpuszczają pary i panie. Lokalizacja: Wola przy Waliców.  Czynne od 12 do północy. Tanie drinki i piwo, czysto, gustownie. Sauna sucha i parowa, pokój wypoczynkowy z kanapami, łożem na środku i TV, palarnia, dark roomy, gloryhole, huśtawka klatka, X z kajdankami. Nieźle geje się tam urządzili :). Wejście 25 PLN bez limitu, panie gratis. Oczywiście przewaga panów. Obsługa nie wyrzuca za zachowania nieobyczajne pod prysznicem.

Szkoda, że nie ma czegoś podobnego otwartego przez cały tydzień.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo przydatnych opini ;-) Nie pozostaje nic innego jak sprawdzić osobiście :-) (może oprócz Bizz bo opis nie zachęcał)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...