Skocz do zawartości
stag

niepokojąca cisza w warszawie...

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś zechciałby podzielić się informacjami odnośnie "klubów swingers" w warszawie lub bliskiej okolicy? najchętniej informacjami z pierwszej ręki i w miarę aktualnymi :mily:

usta?  :huh:

euphoria? :huh:

lava? :huh:

tak czy siak mamy zamiar zweryfikować  powyższe miejsca (nie omieszkamy podzielić się subiektywną opinią), jednak aby uniknąć rozczarowania za pierwszym razem...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"nie omieszkamy podzielić się subiektywną opinią" = damy znać

niezupełnie o takim komentarzu/odpowiedzi marzyłem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w warszawskich klubach swingers jeszcze nie byłam, ale... mamy znajomego, który się w nich lubuje, więc mogę co nieco podpowiedzieć :)
Większość znajomych nam osób, które do klubów uczęszczają poleca Lavę. Podobno fajny klimat, fajni ludzie, na luzie. Dużo młodych ludzi.
W Usta mają fajne imprezy tematyczne: http://ustaclub.pl/events(noc Shibari i BDSM 26.09 - ciekawe :))

Euphoria to dawny Swing Swing w Markach. Podobno dość specyficzne miejsce, bardziej nakierowane na stałych bywalców niż nowe twarze. 

No i oprócz tego jest jeszcze Dark Room, też dość nowy. I raczej odradzany. 

Myślę, że na pierwszy raz warto wybrać klub z imprezą, która swoim klimatem będzie Wam najbardziej odpowiadała :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za komentarz, tak też chcemy uczynić. 

nie doszukałem się właśnie żadnych konkretów o tym darkroom24 - mam tu na myśli ich www - czy mi się tylko wydaję czy to raczej miejsce preferujące kontakty jednopłciowe? jakieś mam skojarzenia już nie pamiętam czy zasłyszane czy raczej to przeczucie.

Mój celownik jak na razie kalibrował się na Usta-ch ale przyjrzymy się też polecanje przez Ciebie Lavie. Pewnie dopiero jak się nieco ochłodzi na zewnątrz..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

DarkRoom nie ma swojej oficjalnej strony, ale można ich znaleźć na Zbiorniku, jeśli macie tam konto (a nawet jeśli nie to ich profil może zobaczyć nawet gość). Przesłać Wam link? ;)

Raczej jest to klub dla par, przynajmniej tak się reklamuje :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do Darkroomu musisz być "wprowadzany" przez znajomych. Z  "ulicy" marne szanse, chyba, że coś się zmieniło. Czyli snobistycznie i "w swoim" gronie. ;)

Lava, przesympatyczna obsługa, która dwoi się i troi, bardzo skromny catering. Moim zdaniem jednak lokal nie nadaje się na takie imprezy. No chyba, że komuś nie przeszkadzają pokoiki "klitki", ze ścianami, o które strach się oprzeć, by ich nie rozwalić.

Raczej dla młodych i bardzo młodych (18+). Lokal w środku osiedla, więc wejście może być dla niektórych nieco krępujące.  Nie wiem, czy coś się zmieniło, ale nam nie odpowiadał saunowo-prysznicowy anturaż gości. Owinięte ręcznikiem i paputkach to największe ciacha (płci obojga) wyglądają mało sexy. ;)

UstaUsta - dobrze wyposażony (m.in. pokój BDSM (ale żadne ekstremum), open bar, właściciel niezły jajcarz. Minusem jest brak jakiegokolwiek cateringu (a po 3-4 godzinach ostrych zabaw można zgłodnieć). Często bywały imprezy tematyczne. Jeśli pojawią się fajni goście - super imprezy.

Euphoria (dawny SwingSwing) - wewnętrzny (bardzo dyskretny) parking (radzę jednak szpilki założyć wewnątrz, bo kamienisty - szkoda obcasów). Niestety po remoncie - naszym zdaniem - zmienił się na gorsze. Jakbym chciała iść na dyskotekę, to bym poszła. - na takową przerobiono jedno z moich ulubionych pomieszczeń, w piwnicy. Przez to jest mniej miejsca do seksu. Duże kopulodromy są fajne, ale nie jeden długaaaaachny. Mini pokoik BDSM. Kilka mniejszych pomieszczeń, ale niezbyt komfortowych. Catering słabiutki, bez porównania do tego, co było w SwingSwing.  Możliwość wynajęcia pokoju na nocleg (łazienka w korytarzu). Na gorsze zmieniła się muzyka - strasznie głośne łubudubu nie sprzyja harcom. Lepiej wykupić opcję z open barem, bo ceny absurdalne (szklanka WODY - 7 zł. :lach: ).

Co do zabawy - cóż, to zawsze niewiadoma! Wszystko zależy od ludzi, którzy na daną imprezę przyjdą. W każdym z klubów bywały imprezy świetne, średnie i nieudane. 

Dobrej zabawy! :)

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Zouza za wyczerpującą informację. Coraz bardziej skłaniam się ku Ustom aczkolwiek może zrobimy z jedno podejście do darkroom24 -tam jacyś ambasadorzy ponoć są.. poważna selekcja no w każdym razie bez napięcia do tego podejdziemy.. Tak naprawdę chcemy jedynie się odstresować a nie na odwrót☺

A może ktoś był w tym darkroom24? Warto zabiegać o paszport?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...