Skocz do zawartości
UncleKlaus

Coming Out:)

Rekomendowane odpowiedzi

No to pojawiam się i ja, przyczyna całego zamieszania ;)

Dziękuję bardzo za miłe słowa i pozdrowienia.

Jak widać niezbyt długo przeglądałam forum jako gość. Wielkiego szoku nie przeżyłam, może nieco zaskoczył mnie fakt, że mój mąż o emocjach potrafi mówić, tak otwarcie. Ja, jak się zapewne przekonacie, nie mam problemu z uzewnętrznianiem się i przegadywaniem wszystkich uczuć-trudnych szczególnie ;)

Co do fantazji, to zawsze traktowałam je poważnie, zawsze miałam w sobie miejsce, na to, żeby zaplanować ich realizację. Czekałam tylko na właściwy moment, i nadszedł on widocznie, wraz z comming out'em mojego męża :)

Tak więc jestem i tu. Ciekawa tego co przyniesie życie forumowe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szalenie miło mi Cię powitać. :)

Życzę Wam obojgu dobrej zabawy, cokolwiek miałoby to znaczyć. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę Wam obojgu dobrej zabawy, cokolwiek miałoby to znaczyć. :D

wiesz- "whatever works" ;)

zobaczymy co z tego wyjdzie, bo że "coś" na pewno, to jakoś podskórnie czuję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super zakończenie, a właściwie wspaniały początek! Gratulacje dla obojga :hopla:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wielki szacun za odwagę i szczerość, liczymy, że traficie na odpowiedniego faceta:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...