Skocz do zawartości
UncleKlaus

Coming Out:)

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem członkiem tego forum od już dobrych kilku lat, ale dotychczas nie odważyłem się powiedzieć o nim żonie. O samej kwestii kogoś trzeciego w naszym łóżku rozmawiamy od czasu do czasu, ale to zwykle bardziej takie łóżkowe gadki, nie wychodzące poza ramy podniecającego dzielenia się fantazjami.

Tak czy siak, uznałem, że jestem gotowy powiedzieć żonie o tym forum. Dla kogoś może się to wydawać zabawne (śmieszne?), ale dla mnie to duży krok. Krok, po którym nie będzie już odwrotu. Nie będzie można udać, że to tylko takie tam słowa rzucone w seksualnym uniesieniu.

Kilka kieliszków zimnej wódeczki mnie nieco ośmieliło dziś, więc może jakoś to pójdzie;)

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam kciuki i czekam na ciąg dalszy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trzymam kciuki również!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bravo. Setka zmrożona, nie zmieszana i hop do przodu :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parę lat to szmat czasu. Życzę Ci żeby Twoja cierpliwość została wynagrodzona. Powodzenia :dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia! Trzymam kciuki! Szczerość ponad wszystko!

Nie masz nic do stracenia, a może Twoje fantazje się spełnią....... :-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia! Też trzymam kciuki, za pozytywne efekty tej decyzji też...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kogoś może się to wydawać zabawne (śmieszne?)

Wcale nie. To naprawdę spory krok, który wymaga nie tylko olbrzymiej odwagi ale i wiary w tę swą kobietę. Trzymam kciuki i podziwiam. 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wujaszku - będzie dobrze!

Pozdrawiamy Twoją Żonę :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...