Skocz do zawartości
tomaszwild30

Magdalena, moja żona

Rekomendowane odpowiedzi

Zajefajne. Chyba każdy rogacz wyobraża sobie swoją żonę w takiej sytuacji.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję

Cz 9.

Tomek był mocno zmieszany. Adam potraktował go pobłażliwie. Nie naśmiewał się z niego wprost, ale pobłażliwy ton z jakim wypowiedział swoje uwagi co do jego męskości, nie pozostawiały złudzeń co myśli o swoim rozmówcy. Targały nim sprzeczne uczucia. Pamiętał jeszcze żar jaki wzbudziła w nim cała ta sytuacja, ale podniecenie minęło wraz z szybko osiągniętym spełnieniem i było mu wstyd. Budziła się też zazdrość oraz lęk. Z odrętwienia wyrwała go żona.
- I jak kochanie ? Podobało ci się ?
- Tak. Powiedział po chwili namysłu. Jestem szczęśliwy, że mogłaś zaznać takiej rozkoszy z Adamem, skoro ja nie potrafię ci jej dać.
- Jesteś kochany. Odpowiedziała i przytuliła się do niego. Kocham cię i to nie prawda, że nie dajesz mi rozkoszy. Dajesz ale w inny sposób. Adam ma po prostu wielkiego … Zawahała się … Wielkiego kutasa. Jest grubszy i dłuższy niż twój i dociera do innych miejsc. Penis Tomka drgnął na te słowa. Nie umknęło to jej uwadze.
- Słyszałeś jak mi było dobrze kiedy mnie brał ?
- O tak, krzyczałaś jak nigdy.
- Robiłeś sobie dobrze ?
- Yyyy, no tak. Robiłem, nie wytrzymałem tego.
- Niegrzeczny chłopczyk, uśmiechnęła się. Spuściłeś się ?
- Tak, na podłogę. Kiedy ty szczytowałaś.
- Nie dobrze … Powiedziała. Chyba muszę cie ukarać jako twoja HotWife co ? Chcesz być moim rogaczem ? Tomek już zupełnie sztywny, na nowo owładnięty podnieceniem, zapomniał o niedawnym wstydzie i upokorzeniu.
- A ja ciągle nie mam dość. Mam ochotę na dużego kutasa. Myślisz, że jak poproszę Adama to pozwoli mi go possać ? A może pozwoli ci zostać i patrzeć ?
- O boże, kochanie. Wyszeptał. Oszaleje przy tobie.
- Chciałbyś popatrzeć jak twoja kochana żoneczka klęka przed nim ? Jak otwieram usta i czekam aż da mi swojego kutasa do buzi ? Złapała Tomka za kutasa i ściągnęła skórkę. Jęknął podniecony. To jak ? Chciałbyś czy nie ? Kontynuowała, masując delikatnie męża. Tak odpowiedział podnieconym szeptem. Bardzo.
- Może to zobaczysz, kto wie. Uśmiechnęła się.
- Co zobaczy? Zapytał Adam w progu sypialni. Podszedł i podał wino Magdzie. Sam usiadł obok ze szklaneczką Whiskey. Tomek nic nie dostał. Magda wciąż jeszcze nie przywykła do swojej nowej roli straciła nieco rezon. Chociaż pieściła nadal rączką kutasa męża. No wiesz pytałam Tomka czy mu się podobało i w ogóle. Powiedziała.
- I co Tomku, podobało ci się ? Jestem przekonany, że tak. Widzę zresztą że masz ochotę na więcej prawda ?
- Tak. Przyznał. Mam.
- A więc co chciałbyś zobaczyć hę ? O czym mówiła twoja żonka ?
- Chciałbym zobaczyć jak … Jak zadowala pana ustami. Wybąkał i sam się zdziwił, że zwrócił się do Adama na Pan. Pomyślał, że chyba właśnie przekroczył granicę i stał się prawdziwym rogaczem.
- Mmmm no no. Nie mam nic przeciwko temu. Jeśli twoja żonka ma ochotę to mój penis jest do jej dyspozycji. Uśmiechnął się do Magdy wesoło. Po tych słowach młoda hotka, puściła penisa męża i wzięła do rączki masywne przyrodzenie kochanka. Masowała go chwilę po czym poprosiła żeby Adam wstał. Uklęknęła przed nim na łóżku, seksownie wypinając dupkę i zaczęła robić mu loda. Tak należało by to nazwać, ponieważ robiła to zachłannie, wręcz dziko. Wpychała go w usta najgłębiej jak potrafiła, masując go przy tym dłonią. Drugą ręką pieściła jego jądra, dostarczając Adamowi kolejnych powodów do westchnień rozkoszy. Co kilka głębokich ruchów głowy, wyciągała go z ust i lizała od nasady aż po główkę, patrząc w płonące żądzą oczy męża. W pewnej chwili położyła dłoń na karku męża i odwracając się od kutasa Adama przyciągnęła Tomka do siebie i pocałowała namiętnie. Jej język wsunął się w jego usta zanim zdążył zaprotestować. Całowała go dłuższą chwilę, po czym wróciła do obciągania. Powtarzała tą czynność kilka razy aż mąż zupełnie się oswoił ze smakiem penisa kochanka w jej ustach. Kiedy Adam nacieszył się już pieszczotami Magdy, odsunął się id niej uklęknął na łóżku i poprosił żeby wypięła się dla niego ładnie. Po tych słowach Tomaszowi zawirowało w głowie, patrzył jak zahipnotyzowany, na nagą żonę, obracającą się1) na czworakach tyłem do Adama i wypinającą swoją seksowną pupcię. Położyła się w pościeli z pupą wypiętą pod sam sufit i czekała na ogiera który ją pokryje. Nie musiała czekać długo, ponieważ kochanek wbił się w nią niemal natychmiast co skwitowała głośnym jękiem. Złapał ją mocno za biodra i zaczął posuwać rytmicznie. Oboje jęczeli i sapali. Tomek natomiast usiadł z przodu i niemal oszalały z podniecenia masował swojego kutasa. Magda patrzyła co jakiś czas na niego zamglonym wzrokiem, w końcu złapała jego dłoń i ścisnęła mocno. Chwilę później szczytowała krzycząc głośno i ściskając jego dłoń z całej siły. Adam niestrudzenie rżnął swoją kochankę. Brał ją coraz mocniej i szybciej. Jęczała nadal w przedłużonym orgazmie. Jej ciałem wstrząsały kolejne spazmy, kiedy poczuła jak łapie ją za kark, dociska do pościeli i wbija kutasa najgłębiej jak potrafi. Wypięła jeszcze mocnej pupę aby ułatwić mu wejście. Wiedziała co zaraz nastąpi i chciała tego. Chciała poczuć jak zacznie pompować w nią swoje nasienie. Bała się co powie mąż, czy to nie zbyt wiele, ale nie była w stanie tego zatrzymać. Pierwsza fala gorącej spermy zalewająca jej wnętrze, spowodowała kolejny długi jęk rozkoszy. Następne brutalne pchnięcia i kolejne fale spermy w jej wnętrzu prawie pozbawiły ją przytomności. Takiej rozkoszy nie przeżyła jeszcze nigdy. Tomek gdy tylko zorientował się co się dzieje, natychmiast doszedł, spuszczając się na brzuch i rękę. Kiedy Adam skończył wysunął się z niej. Opadłą na łóżko i przekręciła na plecy. Dyszała ciężko jakby właśnie ukończyła maraton, nogi miała rozłożone a biodra poruszały się rytmicznie jakby jeszcze nadal się kochała. Adam uszczypnął delikatnie jej sutek, na co zareagowała skurczem, jękiem a następnie wyprężyła się jak kotka czekająca na więcej.
-Zobacz. Powiedział, ciągle nie ma dość. Chyba będziesz musiał ty jej teraz dogodzić. Dodał. Tomek przymierzył się żeby zająć miejsce między udami żony, ale Adam go powstrzymał.
- Tym jej nie dogodzisz. Wskazał na opadłego już penisa. Zresztą nawet jak go postawisz to po mnie nawet cie nie poczuje. Dodał z uśmiechem. Powinieneś zrobić jej dobrze językiem. Chyba lubisz lizać cipkę żony, co ? Tomasz po tych słowach poczuł mieszaninę upokorzenia, wstydu i o dziwo pożądania. Magda podniosła się delikatnie i chwyciła jego głowę dłońmi.
- Chodź, proszę, wyliż mnie, nie wytrzymam dłużej. Ta zachęta przekonała go i nieśmiało ostrożnie pochylił się nad cipką żony. Była rozwarta, opuchnięta, gorąca i chętna. Pocałował, ona jęknęła. Zaczął ją delikatnie lizać. Smakowała inaczej niż zwykle. Byłą bardzo mokra, zdawał sobie sprawę, że przekraczają kolejną granicę. Właśnie lizał żonę po jej kochanku, w zasadzie to wylizywał jego spermę wyciekającą z jej wnętrza. Kiedy dotarło to do niego, poczuł jak porywa go pożądanie. Wbił się językiem w norkę żonki i lizał, ssał, pieścił. Magda jęczała głośno i prosiła żeby nie przestawał…. Oboje skończyli nieomal jednocześnie. Ona wyprężona z rozkoszy, on w pościel liżąc jej cipkę…

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zaje...fajne Mistrzu :)

wyglądam z utęsknieniem kolejnych przygód .... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...