Skocz do zawartości
tomaszwild30

Magdalena, moja żona

Rekomendowane odpowiedzi

Adam patrzył na nią bez skrępowania, wpatrywał się w jej nagi biust. Jej oddech był płytki i szybki, zupełnie nie rozumiała reakcji własnego ciała. Piersi falowały a sutki wyprężone i twarde zdradzały ja nie tylko przed nim ale i przed mężem. Wcale nie chciała tego, ale jej ciało zachowywało się jakby się oddzieliło od świadomości. Spojrzała na Tomka, patrzył na nią jakby nie do końca rozumiał co się tu właściwie dzieje. Starała się nie patrzeć w stronę Adama, a tym bardziej na jego wielkiego penisa. Nie dała jednak rady i spojrzała przelotnie. Wiedziała, że zauważył. Uśmiechnął się do niej. Nagle zesztywniała, Adam wstał i uszył w jej stronę. Jego wielki kutas bujał się na boki w rytm jego kroków. Przez chwilę przestraszyła się, że on podejdzie prosto do jej ust i wpakuje go w nią. On jednak zatrzymał się jednak kawałek przed nią i powiedział. Widzę pani Magdo, że zerka pani na mnie z zaciekawieniem. Chętnie zaprezentuję się pani z bliska. Otworzyła szeroko oczy ze zdziwienia i nie była w stanie wykrztusić ani słowa. Patrzyła to na męża to na niego i jego wielki sprzęt który powoli zaczynał sztywnieć. Tomek równie zaskoczony co ona, także zdawał się nie wiedzieć co należy w takiej sytuacji powiedzieć. Otrząsnął się jednak z szoku i powiedział: chwileczkę, nie uważa pan że przesadza ? Co pan sobie wyobraża. Adam spojrzał na niego z góry, zmarszczył brwi i powiedział: mówiłem do pańskiej żony, będę zobowiązany jeśli nie będzie się pan wtrącał. Spojrzał na Magdę i dodał, no dalej … śmiało. Niech go pani dotknie. Magda nawet nie drgnęła, siedziała zesztywniała i zaczynała się lekko niepokoić. Adam widząc, jej brak reakcji powiedział nieco bardziej stanowczo: no dalej powiedziałem, dotknij go. Widzę że chcesz. Złapał jej rękę i siłą położył na swoim w połowie sztywnym kutasie. Co jest !? Próbował zaprotestować Tomek, ale Adam uciął krótkim : powiedziałem, że masz siedzieć cicho ! Poczuła w dłoni sztywniejący męski narząd. Zrobiło jej się gorąco, chciała cofnąć rękę ale trzymał mocno za nadgarstek. Zaczął poruszać jej dłonią w przód i w tył, ściągając co chwila napletek. Kutas pęczniał, był już prawie sztywny. Gruby i żylasty. Otwórz usta powiedział kiedy poczuł że już nie cofa ręki i masuje go sama. Nie zareagowała, siedziała jak w transie. Tomek patrzył na całą scenę z lekkim niedowierzaniem. Jego penis natomiast zaczął się podnosić. Magda myślała intensywnie, próbowała zrozumieć co się właśnie dzieje. Nie było jej jednak dane zbyt długo rozmyślać, ponieważ zniecierpliwiony Adam złapał ją za poliki, ścisnął je zmuszając do otwarcia ust i wpakował kutasa bez ostrzeżenia aż po samo gardło. Złapał ją przy tym za włosy tak że nie mogła się cofnąć. Zaczęła się krztusić, ale nie zwolnił uścisku. Puścił dopiero kiedy łzy popłynęły z jej oczu. Zwolnił uścisk lecz tylko na tyle żeby mogła się lekko wycofać. Zobaczysz, że ci się spodoba. A teraz ssij.Rozkazał. Na te słowa kolejna fala gorąca zalała jej ciało a mrowienie w kroczu stało się nieznośne. Zaczęła lekko poruszać główką i ssać jego nabrzmiały członek. Adam mruczał z zadowoleniem, sięgnął do jej piersi i zaczął ugniatać. Spojrzał na Tomka uśmiechnięty. Tobie też się to spodoba, zobaczysz. Adam poruszał się szybko w jej ustach, w pewnym momencie wyjął kutasa z jej ust, wuszył kilka razy ręką i bez ostrzeżenia trysnął na jej jędrny biust. Sperma tryskała z kutasa jakby miała się nigdy nie skończyć. Sciekała między piersiami na brzuch i niżej wprost na cipkę. Oboje z mężem siedzieli nie iwedząc co powiedzieć. Adam usiadł i powiedział : Przepraszam cię Tomku że byłem taki ostry, ale musiałem cie usadzić. A ty kochana muszę przyznać ssiesz wspaniale, będę miał z tobą dużo radości….

otao i glowna bohaterka i jej piersi...

post-930-0-62876300-1441470630_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiadanie jest rewelacyjne. Oczami wyobrazni widze taką akcje z udziałem mojej żony i moim

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne opowiadanie całkowicie w moim klimacie ;) bardzo fajnie się rozwija i z niecierpliwoscią czekam na dalszą część, prosze niech nie podzieli losu innych wspaniałych ale niedokończonych opowiadań

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cz.4
Po kilku minutach siedzieli wszyscy ubrani w jacuzzi i Adam wyjaśnił, że jest właścicielem tego hotelu, Spa oraz kilu małych dyskotek tu w mieście. Był Polakiem z pochodzenia ale mieszka tu już od wielu lat. Zaprosił Magdę i Tomka do swojego Spa na „specjalne atrakcje” jak to powiedział, zarezerwowane tylko dla grona najbliższych przyjaciół. Kiedy po wszystkim wrócili do swojego pokoju, zapadła niezręczna cisza. Magda nie bardzo wiedziała co ma powiedzieć, jak się wytłumaczyć. Zrobiła dopiero co laskę obcemu facetowi, do tego w obecności męża. Dziwiło ją nie tylko swoje własne zachowanie, bo przecież nie broniła się w ogóle. Była wręcz posłuszna jego żądaniom. Nie wiedziała również co sądzić o zachowaniu męża. Próbował ledwie protestować, zamiast stanąć w jej obronie, później już tylko siedział i patrzy. Do tego jego penis stał na baczność jeszcze długo po tym jak sperma zalała jej piersi. Najwyraźniej go to podnieciło. Wiesz … zaczęła. To na dole … no wiesz w saunie… ja nie wiem co się stało ani jak do tego doszło. Strasznie mi głupio i wstyd… Ale ty … kochanie … bardzo jesteś zły ? Nie protestowałeś, nic nie powiedziałeś ani nie zrobiłeś .. Czy ty tego chciałeś ? Podobało ci się ? Tomek podszedł do żony i przytulił ją mocno. Nie kochanie nie jestem zły. Ja też nie rozumiem co się stało powiedział. Podnieciła mnie ta sytuacja. Nie wiem dlaczego nie zareagowałem, ale siedziałem jak zahipnotyzowany. Nie mogłem nic zrobić. Wyglądałaś tak seksownie robiąc mu … no wiesz … Laskę …, robiąc mu laskę chciałeś powiedzieć ? Zapytała? Tak. Odpowiedział Tomek. Pocałowała czule. Ręką sięgnęła do jego członka. Czuła go przez spodnie. Nie był tak okazały jak żylasty penis Adama, ale był twardy jak nigdy dotąd. Rozpięła mu spodnie i wsunęła rękę w bokserki. Chwyciła go mocno i zaczęła masować. Robiła to szybko i mocno, całując się jednocześnie z mężem, jak gdyby robili to pierwszy raz. Po chwili takich pieszczot, opadła na kolana i ściągnęła jego spodnie razem z bokserkami. Przyssała się do jego kutasa i zaczęła połykać go całego patrząc mu prosto w oczy. Tak mu ssała w saunie. Był gruby i sztywny. Pakował go w moje usta po same jądra. Widziałeś to prawda? Podobało ci się ? Chciałbyś to zobaczyć ponownie ? A może powinien trysnąć w moich ustach ? Pytała w przerwach kiedy wyciągała go z ust. Pieściła go pieszcząc jednocześnie swoją rozpaloną cipkę palcami. Ohhhh taaaak zajęczał Tomasz przeżywając orgazm. Ona wyciągnęła szybko kutasa z buzi i ręką doprowadziła go do wytrysku. Kiedy tylko poczuła pierwsze salwy gorącego nasienia na piersiach, doszła. Oczyma wyobraźni widziała umięśnione uda Adama i jego potężnego penisa pompującego nasienie w jej usta ….

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...