Skocz do zawartości
Xavery

Szacunek do HW

Rekomendowane odpowiedzi

Brak szacunku w moim mniemaniu nie ma nic wspólnego z cuckold a jest wynikiem braku kultury osobistej jako takiej ogólnie. Nawet wszelkiego rodzaju konwencje spotkań od dominacji do ekstremalnego upodlenia nie wykluczają szacunku. W takich własnie relacjach wszystko jest o wiele bardziej skomplikowane bo trzeba dużo większej odpowiedzialności nie tylko za siebie ale i za komfort tej drugiej osoby. Nie można nawiązać żadnych kontaktów nie szanując siebie wzajemnie. Poniżenie, wulgarność słowa czy brutalne traktowanie jest jedynie formą nie treścią i jest jedynie dopuszczalne gdy taka forma odpowiada wszystkim. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małż  fajnie i pełna zgoda ale  nie prościej zastąpić słowo Hotka - słowem kobieta ?

ogólnie jak sie chamem i prostakiem jest  to się będzie bez względu na to czy kobieta będzie hotką, swingującą czy zakonnicą - kwestia podejścia z łapami w majtach na dzień dobry czy dopiero po wymianie imion to jak widać po wypowiedziach innych użytkowników  kwestia umowna i nie ma co narzucać tego jak wypada a jak nie bo kazdy lubi inaczej - a podstawowe pojęcia kultury w kontaktach z innymi są chyba uniwersalne i ponad podziałami na hotki- nie hotki  czy wogóle podziału na płeć  bo pewnie  nie każdy  facet  lubi  żeby traktować go tylko  jak samobieżnego penisa :)

Nie

Wyrwales zdanie z kontekstu i przypisales do swojej teorii, z ktora się zgadzam ale nie to jest przedmiotem tematu

Bo kazda HW jest kobietą

Nie kazda kobieta jest HW

Nie chce mi się kolejny raz wyjaśniać o co chodzi w temacie

Trzymam się zdania Illi... Ja juz temat wyczerpałem

Ze swojej strony nic więcej nie dodam :-)

Udanego wieczoru :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo kazda HW jest kobietą Nie kazda kobieta jest HW

tak jak każdy kwadrat jest prostokątem a nie każdy prostokąt jest kwadratem. Jednak Kobieta to zbór szerszy od HW i jeśli przyjmiesz, że szacunek jest należny kobietą to samo z się przez zawartość zbioru HW także jest należny :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystając z przywileju że mogę pisać w zamkniętych tematach

bawodz1.jpg

bawodz2.jpg

To nie pierwszy raz, gdy otwierasz temat, a kiedy odpowiedzi nie pasują do Twojej idei, temat zamykasz by go później zlikwidować. Czekam więc, kiedy i ten temat znajdę w Panelu Moderatora, do usunięcia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystając z przywileju że mogę pisać w zamkniętych tematach

attachicon.gifbawodz1.jpg

attachicon.gifbawodz2.jpg

To nie pierwszy raz, gdy otwierasz temat, a kiedy odpowiedzi nie pasują do Twojej idei, temat zamykasz by go później zlikwidować. Czekam więc, kiedy i ten temat znajdę w Panelu Moderatora, do usunięcia.

Odpowiedzi do mojej idei Sem czy nie na temat ?

To chyba różnica

Nie ma sprawy jednak, otwieram go.

Chętnie poczytam zatem kolejne wypowiedzi, jeśli się pojawią.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się że się zdecydowałeś :) Pokaż mi choć jeden temat na tym forum w którym na kilku stronach nie ma OT. By go więc nie pogłębiać, niech się ludzie, po prostu wypowiedzą w tym przez Ciebie założonym, ok?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się że się zdecydowałeś :) Pokaż mi choć jeden temat na tym forum w którym na kilku stronach nie ma OT. By go więc nie pogłębiać, niech się ludzie, po prostu wypowiedzą w tym przez Ciebie założonym, ok?

Nie ma sprawy ... 

Wiem, że ciężko o temat bez OT ... :)

Liczę jednak na merytoryczne co do treści wypowiedzi, ale jeśli będą poza tematem ... masz rację ... olejem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mogę, wypowiem się jako hotka.

Na zlotach bardzo lubię zachowywać się otwarcie i śmiało. Nie mam nic przeciwko, jeśli jestem mocno ściskana, podnoszona z podłogi, całowana i witana z widoczną radością ;) Nie życzę sobie pocałunków z językiem i macania, na które jest miejsce i czas w sypialni - jednak zlotowe powitania często są bardziej serdeczne, niż z "normalnymi" znajomymi na grillu.

Ale..... ale jeśli któryś mi włoży kudłatą (lub nie) łapę w dekolt, nieważne jak odważnie wyeksponowany, dostanie po tej łapie, a może i po pysku ;) Podziwiać oczami - można.

Może to moje szczęście, ale większość spotkań miałam z facetami naprawdę uprzejmymi, którzy umieją się zachować i traktować mnie jak damę, kiedy trzeba, oraz dziwkę, kiedy pozwalam i zachęcam.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ha no to ja :)

Małż - sens i zamysł  Twojej wypowiedzi rozumiem z uwagi na specyfikę cuckold wielu "ogrów" uważa, że laska będac hot wife

-a) jest łatwa /czytaj dziwka/ 

B) mąż  to frajer z małym i uwiędłym nie potrafiący zadowolić żony  

c) ... dopisać można inne opcje  bo nie ogarniam wszytskich prymitywnych pomysłów debili liczących na szybki i darmowy numerek :)

z uwagi, że na forum jesteśmy z Moonką długo i temat znamy  dobrze wiemy iż cuckold jest /perwersją, fetyszem,zabawą dla ludzi o szerokich horyzontach  itp - niepotrzebne skreślić/  wiemy też,że ...

-niejeden rogacz mógłby niejednego "ogra" zaskoczyć rozmiarem, kondycją, fantazją

- a niejedna hotka pod względem wyborów tj selekcji i wstrzemięźliwości w doborze partnerów mogłaby zaskoczyć niejedną zakonnicę 

stąd nasza opinia iż  pojęcie kreowane przez płaskie wyobrażenie tematu układu cuckold wśród rzeszy niezorientowanych może prowadzić do błędnych wniosków i jak to określiłeś dyplomatycznie prostackiego zachowania samców wobec hotek traktujących je jako oględnie ujmując  łatwą zdesperowaną zdobycz - tymniemniej  dotyczy to nie tylko hotek ale ogólnie kobiet jak i całego środowiska bawiącego się w układach większych niż bozia - za pośrednictwem swoich urzędników  przykazała

stąd moje uwagi co do Twojego jakże słusznego i dobrego z uwagi na prosty wręcz podręcznikowy przekaz - apelu który

na pewno ułatwi co  bardziej kumatym acz leniwym kandydatom na ogierów zrozumienie tematyki cuckold jednak  jeśli ująć to w temacie sensu largo czyli kultury osobistej nie wyeliminuje on ścierania się ludzi kulturalnych i  otwartych oraz zwykłych chamów na płaszczyźnie ludzkiej sfery erotycznych doznań.

ryzyko  rozczarowania niestety jest wpisane w każdy aspekt naszego życia - a w temacie który dotyczy sfer najbardziej osobistych i intymnych jest można powiedzieć podwyższone i żaden apel, regulamin itp nas przed tym nie uchronią.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...