Skocz do zawartości
Xavery

Szacunek do HW

Rekomendowane odpowiedzi

obawiam się iż niektóre osoby nie pogodzą się z założeniem iż: myślenie nie boli a nawet zdarza się coś ciekawego wymyślić i to potem wyartykułować.. zmierzam do tego, że naprawdę można kogoś "brzydko" potraktować tak naprawdę go dogłebnie nie obrażając.

Lecz ja osobiście jestem zadowolony z istnienia różnic pomiędzy nami ludkami - krew szybciej płynie, wytwarzają się różne endorfiny.. w "kły" można dostać lub dać :mrgreen:  dzieje się. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wypadku Pańcia sprawa prosta brak kultury =okno

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podpisuje się rękami i nogami !

Kobieta to delikatny pąk czerwonej róży zerwany z łąki o wschodzie słońca, o płatkach okraszonych rosą.

Eteryczna istotna równa niemal aniołom, zwiewnie stąpająca po ziemskim padole.

Kobieta się nie rżnie, ona swoim ciałem uzmysławia nam sztukę miłości, dotyku.

Kobieta nie obciąga, tylko miłością francuską doprowadza nas do ekstazy.

Ach, rozmarzyłem się, chciałbym wszystkie Was wielbić, wychwalać pod niebiosa....

A tak poważnie, o chuj chodzi w tym temacie?  :list:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnoś się do bliźniego, tak jak byś sobie życzył by do Ciebie się blizni odnosił.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak poważnie, o chuj chodzi w tym temacie?

No i pokazała się umiejętność czytania ze zrozumieniem :facepalm:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pierwszy raz piszę o jednym, a komentarze pojawiają się jakby o innym temacie.

Czytanie ze zrozumieniem może jest tak trudne jak okazywanie szacunku HW właśnie.

Podobnie z oczywistymi oczywistościami typu .... ale myśmy się umawiali inaczej, a on robił inaczej bla bla bla ... nie o to chodzi.

Co innego mnie zdziwiło ...

Bez echa przeszła ważna informacja jaką sprzedał nam Widar (jeszcze raz dzięki za odwiedziny ... oczywiście Twój takt jest niepodważalny ;) )

To było to czego dotyczy mój temat.

Polecam sięgnąć i poczytać co gość napisał.

PRZYZNAŁ, że sam kiedyś taki błąd popełnił. Zatem ... zdarza się ? Owszem !

I choć nie wiem jakiej HW dotyczyła jego wypowiedź, a i z nim nie rozmawiałem w w/w temacie, to ma facet jaja, bo potrafił wyłapać swój błąd, przemyśleć i przyznać, że został słusznie skarcony. Ale to boli.

Napisałem więc tego posta by "spamiętać" galopujących bezmyślnych napaleńców ale i uświadomić tych, którzy znajdą się w takiej sytuacji.

Hotka to nie kurwa, hotka to nie bezmózgi stwór szukający tylko penisa po omacku zawsze i wszedzie.

Hotka to kobieta wyjątkowa !

Hot Wife to dama ... która może ale nie musi rozpieprzyć łóżko z rozkoszy ! 

Przynajmniej ja tak to widzę :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małż, wyczerpałeś temat :):dobre:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze dziękuje po drugie zgadza i popieram w 100%

Hotka to nie kurwa, hotka to nie bezmózgi stwór szukający tylko penisa po omacku zawsze i wszedzie. Hotka to kobieta wyjątkowa ! Hot Wife to dama ... która może ale nie musi rozpieprzyć łóżko z rozkoszy !  Przynajmniej ja tak to widzę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka to nie kurwa, hotka to nie bezmózgi stwór szukający tylko penisa po omacku zawsze i wszedzie. Hotka to kobieta wyjątkowa ! Hot Wife to dama ... która może ale nie musi rozpieprzyć łóżko z rozkoszy ! Przynajmniej ja tak to widzę :)

Małż  fajnie i pełna zgoda ale  nie prościej zastąpić słowo Hotka - słowem kobieta ?

ogólnie jak sie chamem i prostakiem jest  to się będzie bez względu na to czy kobieta będzie hotką, swingującą czy zakonnicą - kwestia podejścia z łapami w majtach na dzień dobry czy dopiero po wymianie imion to jak widać po wypowiedziach innych użytkowników  kwestia umowna i nie ma co narzucać tego jak wypada a jak nie bo kazdy lubi inaczej - a podstawowe pojęcia kultury w kontaktach z innymi są chyba uniwersalne i ponad podziałami na hotki- nie hotki  czy wogóle podziału na płeć  bo pewnie  nie każdy  facet  lubi  żeby traktować go tylko  jak samobieżnego penisa :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta to delikatny pąk czerwonej róży zerwany z łąki o wschodzie słońca, o płatkach okraszonych rosą. Eteryczna istotna równa niemal aniołom, zwiewnie stąpająca po ziemskim padole. Kobieta się nie rżnie, ona swoim ciałem uzmysławia nam sztukę miłości, dotyku. Kobieta nie obciąga, tylko miłością francuską doprowadza nas do ekstazy.   Ach, rozmarzyłem się, chciałbym wszystkie Was wielbić, wychwalać pod niebiosa....       A tak poważnie, o chuj chodzi w tym temacie? 

Kriss-już Cię lubię :redevil: Tak krótko się znamy,jednak nie podejrzewałem,że jesteś poetą :lach: 

Jajcarz jest z Ciebie,a takich ludzi lubię.Którzy nie spinają pośladków,niemal do puszczenia bąka,tylko wykładają kawę na ławę :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...