Skocz do zawartości
Kiki

Piętno statusu społecznego

Rekomendowane odpowiedzi

Można też od razu podać nazwę uczelni:

WSTD w... (tu wstawić dowolne miasto)

WSTD - Wyższa Szkoła Terowania Dachów

- można powiedzieć cokolwiek, wszak to pytający się kompromituje.

Bo kiedy, po wymianie korespondencji, jakież jeszcze można mieć wątpliwości?

Nie mówiąc o rozmowie telefonicznej, czy na żywo.

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pracownik fizyczny jest na pewno bardziej podniecający niż laluś z korpo ;P

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że te wpisy są tym samym zachowaniem, co zaprezentowała nieszczesna para. Tylko odwrócone o 180 stopni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że te wpisy są tym samym zachowaniem, co zaprezentowała nieszczesna para. Tylko odwrócone o 180 stopni.

Nie tym samym..Czym innym jest szukanie wrażeń przez wychuchaną kobietę w szorstkich ramionach "jaskiniowca" (jej prawo i to nawet częsty motyw) a czym innym zachowanie opisane przez Kiki..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę Rosomak racji ma ... potępiamy parę w czambuł nie znając jej motywów. Może kiedyś mieli niezbyt przyjemny kontakt i wpadli na taki a nie inny sposób weryfikacji. Ogólnie oceniamy go jako głupi ale może na lepszy pomysł nie wpadli ... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Moi rodzice mawiali o niektórych ze wyżej samą niż dupę noszą :) widać na takich trafiłeś,  wspolczujemy 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pracownik fizyczny jest na pewno bardziej podniecający niż laluś z korpo ;P

Oj, no tak nie można:) Próbujemy tu wszyscy podkreślać, że status zawodowy nie ma znaczenia, ale działa to w każdą stronę.

A gusta są różne;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem czy czytając ten wątek śmiać się czy zastanawiać, że na prawdę są na świecie ludzie tak inni...

To nie tylko kwestia jednego zdarzenia, bo tak jak ktoś napisał na początku to dobrze, że wyszło tak szybko i wcześnie.

Ale musimy zdawać sobie sprawę że ludzie naprawdę tak myślą ... i to mnie przeraża !!!

Czasem zastanawiam się czy powinienem bardziej aktywnie prezentować swoje poglądy których się przecież nie wstydzę.

Czy lepiej siedzieć cicho obserwować, nie narażając się bufonom, a swoje poglądy zostawić dla siebie - tylko w ten sposób nie ma szans niczego zmienić.

Może ktoś powinien im powiedzieć jakie głupstwo walneli... tylko czy to zrozumieją ...

Ot rozważania ... na większej bani jestem, bo na moją Panią czekam :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś powinien im powiedzieć jakie głupstwo walneli... tylko czy to zrozumieją ...

Ot rozważania ... na większej bani jestem, bo na moją Panią czekam :)

czytanie ze zrozumieniem, jest problemem

nie tylko w wyższych sferach ::):):)

zdrowie Raist, bania to piękny stan :):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Kiki,

Człowiek zawsze widzi to co chce. Gdy pierwszy raz czytałem tytuł tego tematu, to odczytałem "Piękno statusu społecznego". przejeżdżając po tym tytule oczami. A nie piętno. Piękno polega na tym, że się głupich ludzi winno omijać szerokim łukiem bez względu na ich status. Takich, którzy odciskają piętno. Nowobogackich, którzy jeszcze nie dorośli do swojego majątku. Być może dzieci ich dzieci, inaczej będą już podchodzić do pewnych spraw. Doktorów, którzy zadają się wyłącznie z doktorami i chcą by to o nich kręcić filmy a nie o salowych. Dyrektorów, którzy grają w elitarnym klubie golfowym, lecz tylko z dyrektorami. Oraz ich (głupie) żony.

Łap:

https://www.youtube.com/watch?v=d738Nvr6QCQ

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...