Skocz do zawartości
Kiki

Piętno statusu społecznego

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie mają teorie ze fizole są głupi i śmierdzą :D

Wychodź na to ze chcieli sie pieprzyć intelektualnie a nie fizycznie :D

post-13264-0-41304000-1440769038_thumb.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

PH teorii od hipotezy nie odróżniasz :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkało mnie to ponownie, choć (...) jestem?

- Nasz Pan, bohater NT, "wnikliwie pytającym", odwracał ich pytanie. Pytał - dlaczego pytasz? :)

Można także poinformować, że jest się... rentierem. Kiedy padnie niedyskretne pytanie o wielkość przychodów, to można podać niezwykle dokładnie, ale w... procentach.

Na wykształcenie?

Ja odpowiadam - ponadpodstawowe.

Z drugiej strony, taka para do końca nie jest pewna swojej decyzji i szuka "usterek" po drugiej stronie.

Przecież się nie przyzna, że pewność siebie opadła?

Szukając "normalnego", singlowego partnera, można doznać dziwnych zachowań i trafić na entuzjastkę wirtualnej znajomości. Tzn. chcących pisać, a zapominających o wynalazku Bella. :)

Wysoki status, nie gwarantuje znajomości podstawowych manier (fotki).

Piszesz natomiast bardzo sprawnie, a to oznaka pozycji społecznej. :)

post-15000-0-76784600-1440768919_thumb.jpg

post-15000-0-85697200-1440769175_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż wychodzi na to, że nadęte pozerstwo bywa bardziej w cenie niż autentyczność.

- unikaj uogólniania.

Widzisz ja to potraktowałem jako zwykłą ciekawość człowieka. Coś zupełnie nieistotnego w ogólnym rozrachunku, niewinne pytanie w poszukiwaniu płaszczyzn poznawczych. 

- nie musiało to być wredne pytanie. Samo w sobie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkało mnie to ponownie, choć za pierwszym razem w mniej irytującej formie, kiedy moja pozycja społeczna stała się barierą w realizacji spotkania czy nawiązania relacji z parą. ..................Teraz jestem niemal wku... wpieniony na maksa, bo przysłano mi wiadomość, z której treści wynika, że wyrządziłem owej parze niebywałą krzywdę swoim sposobem wysławiania się i zachowywania, które to wprowadziło ich w błąd odnośnie tego kim jestem. To kim Kurwa jestem?

M: Dobre, naprawde dobre. Ciesz się, że Ci nie odpisali:

"Niechce mi się z Tobą gadać." :facepalm:

Z drugiej strony może byś pokazał hrabiemu "jak się świece trzyma"...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Czoło niskie za to wykształcenie wysokie" ... i widzicie emplois można tak zweryfikować i zdjęcia nie trza

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Należy "współczuć" ludziom, którzy w taki sposób oceniają innych ludzi!! Niestety, jest to często spotykana "ocena" w małopolskich klimatach. Moralność pani Dulskiej !! Martin Eden !! ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na wykształcenie?

Ja odpowiadam - ponadpodstawowe.

Można też od razu podać nazwę uczelni:

WSTD w... (tu wstawić dowolne miasto)

WSTD - Wyższa Szkoła Terowania Dachów

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...