Skocz do zawartości
Kiki

Piętno statusu społecznego

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli więc przespałam się z jakimś profesorem, to moja pipa "nie ugrzeje się w blasku jego chwały". :P

a tego to nigdy nie wiadomo

co zyskała z ..............................................mlekiem ojca :):):):)

tyle tylko że nieświadomie......................................bez certyfikatu

no i ba, był to prawdziwy profesor, bo nie pytał o wykształecenie  :):):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od siebie tylko dodam ze ich strata Kiki jesteś the best gość i tyle  :poklon:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dzisiejszych czasach status spoleczny , tytul , wyksztalcenie mozna sobie bez wysilku kupic gotowe ale inteligencji juz niestety nie.

Ogromna ilosc plagiatow prac naukowych , magisterskich i innych zawarta w internecie jest praktycznie kopiowana jako wlasny wklad wlasnej pracy. Panowie Magistrowie Policjanci tez robili z tego uzytek.

Dlatego wszelkie zapewnienia o tytulach i statusach trzeba traktowac z dystansem.

Tutaj na forum nie da sie nikogo oszukac bo przeciez nie o to chodzi.

A Kiki to prawdziwy gosc a nie zadna podroba :dobre:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: miałem takich znajomych ale na szczęście kontakt się urwał! W sumie kumpel był w porządku, gorzej jego panna! Tej to w dekiel biło! Jaka to ona wżna, wykształcona! Polibuda łódzka to gówniana uczelnia dla niej była! Taka małpa z niej jest że nawet kumpel z własną matką nie rozmawia. Wyprowadzili się do jej rodzinnego miasta. Ooo a ona taka pani z salonów że zwalniając się z pracy przejęła kluczowych klientów i własną firmę otworzyła. I mówi jaki to ona sukces osiągnęła. Szkoda słów! Wszyscy kumpla znajomi dla niej to gorszy gatunek człowieka! Po co taki człowiek żyje? Wyrwać chwasta! My tylko z niej się nabijaliśmy bo dla mnie to jest parodia człowieka, który chyba żyje w swoim równoległym do naszego świecie i czasie :-D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego żeby nie było nieporozumień, ja od razu mówię że jestem bezrobotnym tłukiem bez wykształcenia, zbieram puszki i makulaturę.

Żeby się napić muszę tworzyć jeże*.

Rencina socjalna z MOPSu pozwala związać koniec z końcem, ale lekko nie jest :list:

*jeż - konstrukcja z metalowych prętów na którą nasadza się uzbierane butelki i kropla po kropelce spływa do kubeczka

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

Przespał/przespała bym się z radą, brunetem, bo ma zarost, z lekarską, mechanikiem, budowlańcem z gościem w garniturze, z sekretareczką, bo jest wysoka, bo, bo, dlatego, gdyź.... ciekawe,

następnie jesteśmy zdziwieni gdy nas tak ktoś potraktuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co się czepiacie a jak mają doktorat z fikania fikołków to co ?!? każdego do łóżka mają wpuszczać .....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jestem niemal wku... wpieniony na maksa, bo przysłano mi wiadomość, z której treści wynika, że wyrządziłem owej parze niebywałą krzywdę swoim sposobem wysławiania się i zachowywania, które to wprowadziło ich w błąd odnośnie tego kim jestem. To kim Kurwa jestem?

Ha, ha, ha! Nie ukrywam, że dla mnie sposób wysławiania się jest również ważny, ale po przeczytaniu w zasadzie jakiegokolwiek Twojego posta, raczej bym się nie zastanawiał nad Twoim wykształceniem czy pozycją zawodową!

No chyba, że ktoś Ci te doskonałe posty pisze, a sam znacznie tracisz przy bliższym spotkaniu;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...