Skocz do zawartości
Kiki

Piętno statusu społecznego

Rekomendowane odpowiedzi

Podpisuję się pod słowami ifeniksa. 

Ciesz się, że wyszło to na takim etapie znajomości :) Chociaż... Gdyby wyszło później to mógłbyś bez krępacji wyjechać w kły jak na najemną siłę roboczą przystało :lach:

Z Illą też się zgadzam pod kątem rynsztoku, a nie arystokracji. Pytanie "czym się zajmujesz zawodowo" uważam, za całkiem normalne i niewinne. 

Tak czy inaczej, lej ciepłym moczem na nich i napisz, że nie są nawet w połowie tak rozczarowani jak Ty ich "klasą wyższą" :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz ja to potraktowałem jako zwykłą ciekawość człowieka.

Ciekawość miałaby miejsce, gdyby zapytali o Twoje hobby, pasję lub jaki rodzaj muzyki lubisz. W tym przypadku to jest wścibstwo, a nie ciekawość.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam wiele osób z jakby wyższym statusem od pracownika choćby budowy czy sklepikarza i jakoś Ci "wyżsi" w ogólnym obyciu są o wiele gorsi od tych rzekomo niższych...ale tak się ten świat zmienia i zostaną jednostki :limo:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiki ... zauwaz , ze pietno statusu spolecznego dziala w obydwie strony .

Jak strasznie mozna rozczarowac nie jednego czlowieka a miliony ludzi piszac o swoim bulu w kondolencjach :facepalm: .

Wlasny Prezydent przeciez hihi... Tylko troszke sie "przejezyczyl" . Ludzie jeszcze po latach mu to wypomna skakajac na jego grobie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może oni po prostu szukali jakieś wymówki i lepszej nie było? No bo nie chce mi się wierzyć że zawód może wpływać na jakość sexu. Aczkolwiek widok pracownika siłowego, dobrze zbudowanego, bez koszulki pracujacego przy drodze w upalny dzień jest dość krecacy...;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym przypadku to jest wścibstwo, a nie ciekawość.

To ja mam inaczej:) Bo gdyby na takie pytanie odpowiedział mi ktoś, że np prowadzi gospodarstwo rolne zasypałbym go pytaniami bo nie wiem nic o uprawach roli czy hodowli zwierząt a nie lubię być niezorientowanym bo to ignorancja. O hobby i pasjach rozmawialiśmy i w żaden sposób nie przypuszczałem, że to pytanie jest złośliwie wścibskie.

hociaż... Gdyby wyszło później to mógłbyś bez krępacji wyjechać w kły jak na najemną siłę roboczą przystało

I tu pojawia się problem bo szczerze wyznaję zasadę Make Love not War:)
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu pojawia się problem bo szczerze wyznaję zasadę Make Love not War:)

To byś powiedział, że to taki żarcik sytuacyjny. Wysublimowane poczucie humoru, którym chciałeś dorównać wyższym sferom :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może oni po prostu szukali jakieś wymówki i lepszej nie było?

Ja znam lepszą: Sorkii ale nic z tego nie będzie paaa. 

pushek jesteś niemożliwy  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam inaczej:) Bo gdyby na takie pytanie odpowiedział mi ktoś, że np prowadzi gospodarstwo rolne zasypałbym go pytaniami bo nie wiem nic o uprawach roli czy hodowli zwierząt

Każdy jakoś ma ;) ja też mam inaczej i pytanie o wykonywanie zawodu na pierwszym spotkaniu uważam za wysoce niestosowne.

Co innego, gdy znajomość się już rozwija i poziom zaufania wzrasta, wtedy mogę nawet podać panieńskie nazwisko mojej mamy.

A zresztą, był już taki temat na Forum i musiałabym się powtarzać, a strasznie tego nie lubię.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to może

taki wniosek racjonalizatorski

jakaś pod ranga........................................... za pochodzenie

żeby unikać ...............................krzywdzenia, tych ....................................

wykształconych innaczej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...