Skocz do zawartości
Duszek maximysza

Max i Mysza

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek maximysza

Hej jestem tu nowy i wydaje mi się że sprawiło by mi przyjemność oddać żone w obce ręce, tylko jak ją do tego namówić?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jak ją do tego namówić?

Uwaga podaję przepis:

1.Rezerwujesz sobie dużo wolnego czasu i spokój

2. Odnajdujesz dział "Jak zacząć relizcję fantazji? ..."

3. Czytasz, czytasz, czytasz.

4. Analizujesz rozmyślasz co z tych "sposobów" możesz wykorzystać do swojej partnerki

5. "Zasiewasz ziarenko"  i rozmawiasz rozmawiasz rozmawiasz.

I albo się uda albo nie

Voila jak mawiają francuzi, proste nie ;)

Wiitaj i baw się tu dobrze

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak lubi seks (i nie ma problemu z osiąganiem orgazmów) to jak roztoczysz przed nią wizję nieskończonego czerpania przyjemności z korzystania z nieskończonej liczby penisów istniejących na tym świecie to aż się obślini  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim nie może się Tobie wydawać tylko musisz być tego pewien. Po drugie i najważniejsze Ona musi też czuć taką ochotę. Jak to zrobić na prawdę nie wiem. Nie ma uniwersalnego przepisu, przecież wszyscy jesteśmy tak różni ale jest jedna jedyna sprawdzona ścieżka - rozmawiać. Otwartość i szczerość z poszanowaniem zdania tej drugiej strony nawet jeśli nie doprowadzą do Twojego wymarzonego finału mogą Ciebie zaskoczyć mnogością innych opcji.

Ps. femmefatale liczba penisów jest niestety skończona i wynosi dokładnie tyle ile ma męska populacja planety.... choć to i tak ogrom.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...