Skocz do zawartości
majcher35

oddanie zony obcemu ogierowi

Rekomendowane odpowiedzi

może na początek powiedz jej o tym, że masz taką fantazję..bo samo dotarcie tego do jej głowy może zająć sporo czasu

mi zajęło z kilka lat dopuszczenie do siebie myśli, że mogłabym zrezygnować ze SWOJEGO POSTANOWIENIA, że skoro wybrałam go sobie na męża to po to m.in. by, jako jedynego ze swoich facetów, nie zdradzać 

a tu paradoksalnie okazało się że on o tym marzy :lach:

skazana jestem na nowe seksualne doświadczenia do końca życia  :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@majcher35,

nie przejmuj się uszczypliwościami co nie których. Przywitaj się , poczytaj  i daj poznać się innym na forum.

Zwolnij trochę po prostu...

Powodzenia w realizacji fantazjii  ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie , zamiast dac facetowi gotowy plan , ja ma to zrobic , by zone przekonac , to wszyscy napadaja na niego , , kurcze nieladnie , nieladnie :pala::ksiez:

Tak jest. aspirant do bycia rogaczem to bardzo delikatna istotka. Przymrozek jest dla niego zabójczo niebezpieczny.

Trzeba raczej chuchać, niż stawiać na baczność. :dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc mam taka fantazje żeby oddać zone na caly dzien obcemu ogierowi najlepiej 10~15 lat starszemu od niej. Obecnie zona ma 33 lata. Jak ja do tego namówić.

Nie wiem jak ją namówić ale mi pomysł się podoba

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To decyzja dwojga ludzi, a nie tylko twoja.

Kolega pytał jak ją do tego namówić. Wniosek jest prosty, chce aby to była decyzja dwojga ludzi. No chyba że.....i tu trochę fantastyki... można wpaść na taki pomysł w tej samej chwili i jednocześnie go głośno wypowiedzieć :) W przeciwnym razie, jedno musi namówić drugie, aby coś zaistniało. Cokolwiek to jest.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega pytał jak ją do tego namówić. Wniosek jest prosty, chce aby to była decyzja dwojga ludzi. No chyba że.....i tu trochę fantastyki... można wpaść na taki pomysł w tej samej chwili i jednocześnie go głośno wypowiedzieć :) W przeciwnym razie, jedno musi namówić drugie, aby coś zaistniało. Cokolwiek to jest.

W sumie racja. Mi bardziej jednak chodziło o fakt, namawiania... Moze na początek klimatyczny film, szepty do uszka, dyskretna uwaga o tym że wzbudza zainteresowanie u innych mężczyzn...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm lepiej się pośpiesz bo jak dopiero za dwadzieścia lat się uda to ogiera na geriatrii będziesz szukał

Dobrze że jestem Rogaczem bo bym się obraził:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że jestem Rogaczem bo bym się obraził :)

no co... dobry dojrzały ogier w łóżku balkonik nie przeszkadza :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam taka fantazje żeby oddać zone na caly dzien obcemu ogierowi najlepiej 10~15 lat starszemu od niej. Obecnie zona ma 33 lata

Bardzo dobrze. Przy czym odbierz pokwitowanie od ogiera. I niech żona wróci, zanim skończy 60 lat. emerytura to ważna rzecz.

A poważnie - niezły pomysł. Ale trzeba wiedzieć, co się robi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...