Skocz do zawartości
cuck2b

cuck2b

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ,

Jestem tutaj nowy wiec krotko , jak w tytule , od jakiegos czasu kreci mnie ten temat , mam seksowna zone i nie moge przestac mysles jak posuwa ja kilku facetow , Czy to znaczy ze jestem rogaczem ?

Pzdr

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam seksowna zone i nie moge przestac mysles jak posuwa ja kilku facetow , Czy to znaczy ze jestem rogaczem ?

Dopiero jak nie będziesz mógł przestać na to patrzeć.

Witaj.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zrozum mnie źle. Rogacz to ten, który już "działa" a nie tylko o tym myśli :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy tu wielu Rogaczy in spe ;)

Co do zasady, uważamy na ZKF, że to stan umysłu, bo nie zawsze udaje się namówić Połowicę na realizację tych niecnych pomysłów.

Zatem, Rogacz to nie tylko spełniony już realizacją mąż/partner, ale także ten, który o tym dopiero marzy.

Witam,

życzę spełnienia fantazji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za wyjasnienia .

Od marzen zreszta sie zaczyna .

Pozyjemy zobaczymy  ^_^ 

pzdr

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...