Skocz do zawartości
Duszek michal867

Trudne początki

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek michal867

Witam,

pojawiłem się na forum jako singiel. Swą przygodę z Cockold rozpocząłem jako para, jednak teraz jestem sam. Może pomożecie odnaleźć mi się w nowej roli, nie ukrywam, że parom,  po odpowiedniej selekcji potencjalnych kandydatów łatwiej jest znaleźć potencjalnego kochanka.

Opowiedznie jakie są Wasze doświadczenia w szukaniu par, hotek bądź kochankwó. Chętnie będę czerpał z doświadczenia innych użytkowników.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przenoś swoje doświadczenia które nabyłeś w związku na grunt singla, i będzie dobrze:) a odpowiedzi na twoje pytanie na forum jest masa, i nie ma sensu tworzyć kolejnego wątku:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pojawiłeś się w jakiej roli? Rogacza, który szuka hotki? czy może kochanka albo bulla?

Zarejestrowałeś się 40 minut temu i wrzucasz temat "Jakie są Wasze doświadczenia w szukaniu par,hotek i kochanków"?

Może poświęć kilka godzin na zapoznanie się z forum. Znajdziesz tam tematy, które odpowiedzą na wszystkie pytania z tego posta...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może poświęć kilka godzin na zapoznanie się z forum.

Są tu też tacy co rok czytają i dopiero się rejestrują... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są tu też tacy co rok czytają i dopiero się rejestrują... 

Są, zgadzam się. Tylko śmiem wątpić, że zakładają takie wątki po rejestracji 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek michal867

Ale pojawiłeś się w jakiej roli? Rogacza, który szuka hotki? czy może kochanka albo bulla?

Zarejestrowałeś się 40 minut temu i wrzucasz temat "Jakie są Wasze doświadczenia w szukaniu par,hotek i kochanków"?

Może poświęć kilka godzin na zapoznanie się z forum. Znajdziesz tam tematy, które odpowiedzą na wszystkie pytania z tego posta...

Odpowiadając na pytanie pushka - na tę chwilę widzę siebie w roli kochanka.

Oczywiście wezmę sobie do serca Wasze rady i postaram się więcej nie zaśmiecać forum niepotrzebnymi tematami. Rzeczywiście jestem w gorącej wodzie kąpany, wczytam się więc w istniejące posty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadając na pytanie pushka - na tę chwilę widzę siebie w roli kochanka.   Oczywiście wezmę sobie do serca Wasze rady i postaram się więcej nie zaśmiecać forum niepotrzebnymi tematami. Rzeczywiście jestem w gorącej wodzie kąpany, wczytam się więc w istniejące posty.

No to teraz już wiemy z kim mamy do czynienia, życzę owocnej eksploracji forum ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek michal867

No to teraz już wiemy z kim mamy do czynienia, życzę owocnej eksploracji forum ;)

Dziękuję i pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...