Skocz do zawartości
Arczi90

Czy przemoc blokuje przyszłe kobiety by być HW?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw, czy kobieta która zaznała przemocy będąc nastolatka bądź w późniejszym okresie. Może zostać Hotwife i będzie potrafiła wejść w układ cuckold. Temat to trochę z autopsji. Niestety moja zona na układ inny facet za bardzo nie chce pójść, argumentując to tym, że nie ufa innym facetom poza mną. Na inna kobietę w sypialni juz się godzi. Wiem ze w przeszłości miała niemiłe przeżycia z przemocą jak i fizyczną tak i psychiczną. Poniżenia, ublizanie wbrew jej woli.

Drugi argument ze nie potrafi mnie zdradzić z kimś innym.

Jestem ciekaw czy na forum również jest kobieta, która mimo złej przeszłości, znalazła w sobie siłę i zaufanie by móc korzystać z życia w klimacie cuckold. Może ja dostrzegam w przemocy jakoś większy problem i blokadę na otwarcie się na coś więcej i na eksperymentowanie. Może jednak jest to coś poważnego z czym nie da się wygrać. Czekam na odpowiedzi forumowych ekspertów :-D.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę pisać o szczegółach, bo nie mam do tego upoważnienia od żony, ale tak... kobieta która zaznała przemocy w okresie nastoletnim, a może nawet i wcześniej może zostać HW i czuć się w tym dobrze.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi argument ze nie potrafi mnie zdradzić z kimś innym.

Zdradzić Cię z Tobą - to byłby dopiero wyczyn. ;)

Sorki, nie miej mi za złe, nie mogłam się powstrzymać. :lach:

A w tytułowej kwestii - może wejść w związek cuckold. Kwestia "przemeblowania" psychiki i wielkiego zaufania do partnera. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza wiesz zawsze to może zrobić z moja druga osobowością :-D i mnie zdradzi ze mną samym haha :o.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, nadal jedno i to samo ciało :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

może bardziej bym zapytal czy

Czy przemoc determinuje w jakis sposob kobiete do tego żeby stać się HW i dobrze sie z tym czuć ..... jakieś implikacje emocji z przeszłości które pozwalają jej poczuć się w roli dobrze i bezpiecznie dla siebie ...... ciekawe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza może i to samo ciało ale inne zachowania i juz seks jest inny :-P.

Przemoc tez może zadziałać w ten sposób, że kobieta będzie traktować mężczyzn jako przedmioty, które mają na celu ja zadowolić i nic więcej. Bezwzględna hotka, która potrafi zakręcić i oczarować by dostać to czego pragnie. Albo przeciwieństwo kobieta, która kijem nie dotknie faceta do którego się nie przekona i mu nie ufa. Tak myślę :-D.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, dobra. Chyba nie ma co rozkładać żartu na czynniki pierwsze. ;)

Przemoc tez może zadziałać w ten sposób, że kobieta będzie traktować mężczyzn jako przedmioty, które mają na celu ja zadowolić i nic więcej. Bezwzględna hotka, która potrafi zakręcić i oczarować by dostać to czego pragnie. Albo przeciwieństwo kobieta, która kijem nie dotknie faceta do którego się nie przekona i mu nie ufa.

No to już wszystko wiesz. ;)

A te "przedmioty", to niby się rękoma i nogami bronią, czy w akcie łaski Hotkę bzykną? Przecież nie poznają Hotek, by li tylko wspólnie czytać poezję, prawda?

A tak serio - możliwe jest wiele opcji, zależy od psychiki i od innych czynników. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem w innym temacie stwórzmy hotke fikcyjna. Idealna, bezwzględna :-P.

Wiesz może znajdą się kobiety które za grę wstępna uważają czytanie poezji a później dopiero ostre prace w tartaku :-P.

Zouza jestem ciekaw o jakie inne czynniki ci chodzi ;-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę by można było postawić jakąś jednoznaczną odpowiedź bez szeroko zakrojonych badań psychologicznych, socjologicznych i statystycznych. Bo czy jedna, dwie... pięć kobiet, które doświadczyły przemocy to już jest norma czy tylko wyjątek a może określony rodzaj przemocy wyklucza lub własnie inicjuje takie praktyki, lub jeszcze inaczej może latynoski potrzebują takiego bodźca a Azjatki wręcz przeciwnie? Ja uważam,  że nie ma rzeczy niemożliwych tylko do niektórych nie zdołaliśmy dotrzeć.... zatem próbuj, sprawdź a zyskasz empiryczne i niepodważalne doświadczenie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...