Skocz do zawartości
nietypowy30

Mowa jest srebrem a...niewiedza złotem ?

Rekomendowane odpowiedzi

To w takim razie zacznę aby można mnie było zidentyfikować. Ja podszedłem do kasy a. Ty wiedziałaś co chcę kupić. Na moje pytanie skąd wiesz odpowiedziałaś że pamiętasz jaki kupuję napój. Ja z kolei odpowiedziałem że skoro Ty masz dobrą pamięć to ja mam dobry wzrok i że masz śliczny łańcuszek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby fajny pomysł tylko, że realia zazwyczaj bywają niekorzystne. Większość posiadaczek takowej ozdoby nie jest nawet świadoma konotacji owej. Nie na miejscu wydaje mi się też bezpośredniość w zagajeniu rozmowy. bo i może to faktycznie Hotka ale nie koniecznie zaczepiona z zaskoczenia czułaby się komfortowo. Relacje Hotka kochanek niech będą nawiązywane tradycyjnie, raz przez fora tematyczne, dwa spontanicznie wynikające z rozwijającej się znajomości i trzy przez przypadek. W każdym z wypadków najważniejsze jest by strony były sobą zainteresowane. Wiara, że łańcuszek na kostce będzie rodzajem tablicy rejestracyjnej dla Hotki jest naiwnością i chyba niedorzecznością, bo gdyby tak się miało stać to ów łańcuszek musiałby się stać symbolem powszechnie i społecznie rozpoznawalnym a wtedy nie sądzę, że kobiety chciałyby się ze swoim życiem prywatnym publicznie obnosić. Cuckold to nie przynależność do gangu motocyklowego i chyba manifestowanie się "barwami klubowymi" nigdy się nie upowszechni. 

Ps. Lubię te kudłate myśli, które mnie nachodzą gdy widzę łańcuszek na kostce, lubię wymianę uśmiechu i spojrzenia i lubię marzyć.... ale jeśli nie mam pewności to zwyczajnie subtelność i kultura nie pozwalają mi zakładać, że to co ja bym chciał i widzę jest rzeczywistością.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Zauważyłem stojąc na światłach na smartfonie, kobiety siedzącej w aucie obok znajome barwy forum.

Pani zauważyła moją spostrzegawczość i wymieniliśmy się uśmiechami. Ona coś powiedziała mężowi/partnerowi na ucho. On się wychylił by zapewne mnie sobie obejrzeć. Uśmiechnął się do mnie, pomachalem Państwu, raz jeszcze zaczęli ze sobą coś szeptać... Poczym Pani przygryzła warge i troszkę posmutniała , wskazała tylko mężowi gestem głowy tył swojego samochodu. Zerknąłem do tyłu ... Nie byli sami.

Uśmiechnęła się jeszcze raz oboje do mnie, pomachali, ale już nie tak spontanicznie radośnie ale tak na pożegnanie.

Bardzo miłe doznanie. choć niby nic, a miłe

Pozdrawiam Tą sympatyczną parę z czarnego, charakterystycznego auta, na niemieckich tablicach. Mam nadzieje że Gdańsk się podobał

:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jasne i oczywiste, że kultura i takt są podstawą w każdej cuckoldpwej (i nie tylko) znajomości. Nie każda Hotka wie o "naszym" forum a ten temat może ale nie musi pomóc a nawiązaniu znajomości. Niekiedy możemy być w sytuacji kiedy normalna rozmowa jest niemożliwa a akurat ten temat może pomóc. Nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat chyba nietrafiony ale i tak się odezwę.

Dziś w pracy. Ty wysoka szatynka, obrączka+łańcuszek na nadgarstku + delikatny złoty na lewej nodze.

Zagadałem a Ty zapytałaś czy takiego łańcuszka szukam....dla siebie :)

Jeśli nic się nie zmieni widzimy się jutro...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...