Skocz do zawartości
nietypowy30

Mowa jest srebrem a...niewiedza złotem ?

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie  !

kiedyś będąc w sądzie widziałem łańcuszek na nodze (pod pończochą) pani która była sędziną (tutaj zagotowała mi się fantazja).

Co WY na to ???

pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może akurat jakaś Hotka zapamięta taką inicjatywe i będąc na forum odezwie się do potencjalnego kochanka.

No jeszcze musiałaby wiedzieć jaki jest nick potencjalnego Kochanka. ;) 

W związku z tym zachecam wszystkich kochanków aby sie nie krępowali inicjowac rozmowy w przypadku takich normalnych codziennych sytuacji.

Kiedy to sytuacje prywatne, no to rozumiem, choć też niekoniecznie chciałabym być zagadywana np. przy teściowej. ;)

A już zupełnie nie w miejscu pracy.

Także pomysł fajny, ale - jak ze wszystkim - liczy się wyczucie i o nie apeluję, Panowie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś będąc w sądzie widziałem łańcuszek na nodze (pod pończochą) pani która była sędziną (tutaj zagotowała mi się fantazja). Co WY na to ???

Że może nie znaczyło to nic, a może własnie to?!

Sędzia przecież też ma w żyłach krew. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie  !   kiedyś będąc w sądzie widziałem łańcuszek na nodze (pod pończochą) pani która była sędziną (tutaj zagotowała mi się fantazja). Co WY na to ??? pozdrawiam

Byłem w sądzie gdzie też rozprawę prowadziła sędzina  nie miała na sobie togi po same kostki, a jej biurko choć stało wysoko na podeście było całe zabudowane. Widziałem tylko jej piękną twarz i przeszywające mnie jej słowa...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem tylko jej piękną twarz i przeszywające mnie jej słowa...

'Sąd uznaje Pana za winnego...' :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kolegę,który jest zapalonym keitsuflerem i będąc kiedyś na Rodos poznał Niemkę, która to okazała się Pania sędziną. A, że jest przystojny i spodobał się jej a ona jemu to poznali się bliżej. Jakoś tak wyszło, że wylądowali w łóżku. Opowiadała mu różne ciekawe historie z którymi pózniej dzielił się ze mną. Pani sędzina lubiła różnego rodzaju zabawy a jedna z jej ulubionych było odwiedzanie swingers clubów ze swoim kochankiem, Mąż jej który notabene był prezesem w jakiejś znanej niemieckiej  spółce nie miał nic przeciwko byle by zachowała dalece idącą dyskrecje.

Myślę, że sędziowie to tez ludzie i swoje przyjemności różne jak każdy mają. Łańcuszek na nodze może być dwuznaczny i to na pewno dodaje smaczku.

A na tej rozprawie to byłem jako świadek więc pani sędzina co kolwiek by zrobiła winnym uznać mnie nie mogła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa, już z 2 miesiące cycków nie widziałem. Wciąż na kostki patrzę. Patrzę, patrzę i nic nie widzę.

Cierpliwości, jak zobaczysz łańcuszek to przy odrobinie szczęścia może i cycuszki jego właścicielki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa, już z 2 miesiące cycków nie widziałem. Wciąż na kostki patrzę. Patrzę, patrzę i nic nie widzę.

A może czas zacząć nosić okulary?:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od czerwca noszę stale łańcuszek na kostce i jeszcze nie zostałam zaczepiona przez żadnego Pana. A wydaje mi się, że mogłoby być ciekawie ;) Tłumaczę to sobie faktem, że mieszkam w małym mieście, chociaż przemknęła mi przez głowę myśl, że jeszcze nie spotkałam Pana w którego jestem typie.

Zastanawiałam się też co bym odpowiedziała na pytanie czy łańcuszek coś oznacza. Pewnie powiedziałabym, że dostałam go od męża i dla nas ma pewne znaczenie ale nie zdradzałabym jakie.

Nietypowy przepraszam za OT. Ale taka myśl mi się nasunęła czytając Twój temat.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...