Skocz do zawartości
nietypowy30

Mowa jest srebrem a...niewiedza złotem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Tego chyba jeszcze nie było.

Dziś po wyjściu z pracy zastanowiło mnie to, ile osób z forum nieswiadomo minęło się na ulicy, w sklepie, w restauracji lub w pracy nie mając o tym pojęcia.

Dziś w pracy widziałem trzy kobiety ze ślicznymi łańcuszkami na kostkach z czego jedeń łańcuszek skomplementowałem, ale nie było okazji porozmawiać swobodnie choćby 2 minut.

W związku z tym zachecam wszystkich kochanków aby sie nie krępowali inicjowac rozmowy w przypadku takich normalnych codziennych sytuacji.

Może akurat jakaś Hotka zapamięta taką inicjatywe i będąc na forum odezwie się do potencjalnego kochanka. Zatem jeśli wyrażacie chęci proponuję aby kochankowie wrzucali tu jakieś słowa-klucze które padły przy okazji próby "zagadania" a Hotki moga się do nich w razie potrzeby ustosunkować na PW :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy Panowie to macie szczęście. Ja całe lato chodzę i się przyglądam i nie widziałem ani jednego łańcuszka na nodze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy Panowie to macie szczęście. Ja całe lato chodzę i się przyglądam i nie widziałem ani jednego łańcuszka na nodze.

Szczęściem będzie jeśli jakaś Hotka którą minąłem w pracy jest na tym forum...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pańcio: Lecter ja dzisiaj dwie panie z łańcuszkiem na prawej nodze widziałem :-D patrz na kostki nie na cycki :D
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

patrz na kostki nie na cycki :D

Kurwa, już z 2 miesiące cycków nie widziałem. Wciąż na kostki patrzę. Patrzę, patrzę i nic nie widzę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w piatek na Półwiejskiej w Poznaniu widziałem jedna piękna panią z łańcuszkiem na kostce,niestety tez nie było jak zagadać. :-?  Ale uśmiech odwzajemniła po tym jak spojrzałem na Jej kostke i znacząco sie usmiechnełęm  :-> pamietam gdzie jej szukac i nastepnym razem napewno zagadam  :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Proszę wybaczyć mi obcesowość ale nie dało się nie zauważyć. Piękny łańcuszek nosi Pani na kostce. Czy to tylko ozdoba, czy także przesłanie?"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K:Bo musisz patrzeć niżej,nie na piersi, tylko niżej,ale nie na biodra,czytaj posladeczki , tylko niżej,ale nie na uda,tylko niżej,ale nie na buty tylko wyżej. O tam jest to miejsce... gdzie są te łańcuszki. A dalej to już sam wiesz
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K:Bo musisz patrzeć niżej,nie na piersi, tylko niżej,ale nie na biodra,czytaj posladeczki , tylko niżej,ale nie na uda,tylko niżej,ale nie na buty tylko wyżej. O tam jest to miejsce... gdzie są te łańcuszki. A dalej to już sam wiesz

No teraz to bez problemu znajdę!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...