Skocz do zawartości
wife3city

No to zaczynamy ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy w nowej przygodzie naszego życia ;)

Mąż jakiś czas temu zainteresował mnie tematem cuckold i stanowczo poprosił o moją aktywność w tej sprawie. Nie wiedziałam jak się do tego zabrać, a z góry wykluczyliśmy znajomych i znajomych znajomych z kręgu naszych (moich) zainteresowań. Znalazł to forum i oczywiście poprosił o dołączenie. Jako, że mamy już pewne doświadczenie w "swingowaniu", nie odkrywamy wszystkiego od nowa. To taki chyba kolejny stopień wtajemniczenia? Prosimy o wyrozumiałość, mamy dosyć dużo obowiązków, ale ciekawość i letnie upały dodają nam napięcia. Mamy po ok 40 latek i raczej w tym obszarze będziemy się "kręcić". Pozdrowionka dla Forumowiczów :*

Hotka ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj(cie) na forum :) Bawcie się dobrze i spełniajcie się :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym wrzucić fotkę na profil. Jakieś propozycje? Nogi, tyłek to ponoć moje atuty, więc?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo fajne wejście

Witam Was zapraszam do aktywnego udziału w naszej zboczonej społecznośći.

Witamy w nowej przygodzie naszego życia ;)

Mąż jakiś czas temu zainteresował mnie tematem cuckold i stanowczo poprosił o moją aktywność w tej sprawie. Nie wiedziałam jak się do tego zabrać, a z góry wykluczyliśmy znajomych i znajomych znajomych z kręgu naszych (moich) zainteresowań. Znalazł to forum i oczywiście poprosił o dołączenie. Jako, że mamy już pewne doświadczenie w "swingowaniu", nie odkrywamy wszystkiego od nowa. To taki chyba kolejny stopień wtajemniczenia? Prosimy o wyrozumiałość, mamy dosyć dużo obowiązków, ale ciekawość i letnie upały dodają nam napięcia. Mamy po ok 40 latek i raczej w tym obszarze będziemy się "kręcić". Pozdrowionka dla Forumowiczów :*

Hotka ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, myślę że trafiliście w odpowiednie miejsce.

Bawcie się dobrze :)

A zdjęcie, bardzo kuszące. Aż chciałoby się zobaczyć resztę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...