Skocz do zawartości
piotr38lodz

Od początku

Rekomendowane odpowiedzi

Zniknął mi tylko post z sms-em od Eli "Jestesmy z Dominiką w Hoteliku (...). Wracam rano. Buziaczki:) Elka". Już nie wklejam zdjęcia telefonu, bo skasowałem z kompa, a nie chce mi się zamazywać drugi raz teraz telefonu Elki co się na górze wyświetla. Ten post poprzedzał post #50. ? Zamieszczę w temacie dotyczącym sms/mms w wolnej chwili.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zniknął. Jakbyś był uprzejmy przeczytać PW - to wiedziałbyś o co chodzi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za dłuższe milczenie - oj działo się działo i będzie opisane. Niestety wiele mamy spraw w ten weekend - do tego doszło to nieoczekiwane w sumie wydarzenie. Może jutro trochę czasu będzie, ale pewniejszy termin poniedziałkowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Pavlito

Tu Pani: Ja ze swoi mężem jestem od 18 lat. Podobnie jak ty dla swojej żony tak mój mąż dla mnie był jedynym facetem z jakim byłam w łóżku. Miałam fantazję żeby spróbować z innym facetem ale upłynęło trochę czasu zanim powiedziałam o niej mężowi. A potem to akcja już się sama rozwinęła. Najważniejsze jest żeby rozmawiać. Nie naciskaj na żonę.Jeżeli ma się coś wydarzyć w tym kierunku to to nastąpi wcześniej czy później. Jedna kobieta potrzebuje mniej czasu a inna więcej. Życzę powodzenia i czekam na dalszy ciąg :)

Dokładnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akceptacja siebie i wytrwałe dążenie do celu pozwala pozbyć się ograniczeń, które najczęściej spowodowane są naszymi lękami.

Lęki z kolei są jak bańka mydlana.... im większa tym łatwiej pęka i znika...

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów z życzeniem odważnej realizacji siebie i swoich marzeń :kwi:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego miałaby do takiego wniosku dojść? 

Jeśli nachodzi Cię taki lęk to może uważasz, że nie dostarczasz żonie 100% przyjemności i satysfakcji z seksu? 

Czy może myślisz, że chodzi o "rozmiarówkę"? ;)

Przepraszam za dociekliwość, ale strasznie mnie ciekawi skąd w mężczyznach bierze się ten lęk...

chłopcy to nieraz delikatne roślinki. Podszyte niepewnością o siebie. Przyjdzie przymrozek i po chłopcu.  Po części stąd się wziął patriarchat. Wszystko urzędowo chłopcu musi być gwarantowane. Bo jak miałby sam z siebie, to nieraz nie da rady. :dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...