Skocz do zawartości
Ola.Rafal

T-shirt

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.08.2015 o 10:05, gentleman pisze:

Wystarczy ubrać hotkę w taką koszulkę na to żakiet/marynarka damska i np. w klubie ją zdejmuje.

Albo na dyskotece przy wolnych utworach wybiera faceta a rogacz dostaje marynarkę do potrzymania.

A ona taka idzie w tany. Facet od samego widoku ma...

post-6146-0-76108800-1438589080_thumb.jpg

post-6146-0-51095700-1438589090_thumb.jpg

Gdzie znajdę więcej takich fotek? Filmów ? 

Strasznie kręci mnie taki motyw.. jak kobieta chodzi w takim półprzezroczystym ubraniu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.07.2015 o 16:04, Ola.Rafal pisze:

Co myślicie o takim t-shircie?

post-13826-0-86166000-1437647576_thumb.jpg

Moja żona ma taki komplet z  białymi majteczkami z napisem na tyłku 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem niedawno kilka drobiazgów w tym klimacie. M.in.: 

(Niestety u nas trudno o tego typu sprawy, trzeba się podpierać dziwnymi stronkami)

Z ciuszkami podobnie

Screenshot_20230806_125901_Etsy.jpg

Screenshot_20230806_125804_Etsy.jpg

Screenshot_20230806_125754_Etsy.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi przeźroczystymi koszulkami byłbym ostrożny. Ciężko stwierdzić, czy kobieta, która taką założyła chce "czegoś więcej" czy tylko miała nastrój na pokazanie "swoich walorów". Generalnie napisy są bardzo pomocne w rozszyfrowaniu, chociaż widziałem ostatnio panią w koszulce z napisem " Perkusja i bas to całe moje życie". Napis był po angielsku, a pani z wyglądu całkiem niemuzyczna.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...