Skocz do zawartości
11fingers

Podejście rogacza w stylu "switch" - wasze opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

przygodę z cuckoldem zaczęliśmy dość dawno temu i trochę nieświadomie. Teraz w miarę zgłębiania tematu sporo się dowiadujemy i uczymy. Chcąc dowiedzieć się co siedzi w mojej głowie i głowie mojej żony sporo czytam i natknąłem się na informacje o rogaczu typu switch - raz uległego, a raz dominującego - odniosłem wrażenie, że takie określenie doskonale mnie opisuje. Sprawdza się to również w oczekiwaniach mojej żony. 

Lubię być zdominowany przez moją żonę, lubię gdy w jej historiach są niedopowiedzenia świadczące o moim miejscu w tym układzie. Uwielbiam gdy po dłuższym czasie opowiada mi jakieś wcześniej skrywane elementy jej gry z innymi mężczyznami. Pod tym względem chyba jestem typowym rogaczem, który marzy o wyuzdanej, dominującej hotwife.

Często jednak moja żona domaga się mojej dominacji, a ja doskonale się w tym odnajduję i sprawia mi to przyjemność. Ona lubi gdy opowiadam jej co robiłem z innymi kobietami. Kiedyś równocześnie oboje umówiliśmy się na randki (w tym samym dniu, w tym samym czasie, w innych miejscach). Obie randki zakończyły się upojnym seksem, a później o nich sobie opowiadaliśmy i jeszcze tego samego wieczoru wielokrotnie się kochaliśmy - było bosko.

Nie jesteśmy swingersami, nie mieliśmy okazji tego spróbować i właściwie nasze fantazje w tym temacie nie są zbyt rozwinięte.

Czy zatem nasz układ to jeszcze cuckold czy coś innego? Czy jest na forum jeszcze jakiś rogacz, który ma podejście jak ja i czasem wciela się w rolę bulla?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki szwajcarski scyzoryk z ciebie :) Pewnie, że wasz układ wpisuje sie w definicje cuckoldu ponieważ dajesz zonie wolność i słuchasz potem jej opowiesci z przyjemnością. I vice versa.

A dominujących rogatych bulli otwartych na nowe skolko tu ugodno. Pytaj kogo chcesz :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...